DEL
Organisér dine sko på en lækker måde

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uanset om du samler på sko eller ej, har du helt sikkert en masse par stående rundt omkring i huset. Sko er fantastiske at se på, men de fylder desværre en hel del og får nemt dit hjem til at se rodet ud. Derfor giver vi dig her tre hacks til at organisere og opbevare dine sko på en smart – og ikke mindst flot – måde.

Et skostativ med overblik

På nettet kan du finde et væld af lodrette skostativer, som enten kan hænges på døren eller monteres op ad væggen. Et lodret skostativ giver dig plads til cirka 20 par sko på næsten ingen plads. Det er både utroligt praktisk og giver dig samtidig overblik over dine sko.

Skostativer er meget billige, og for de fleste vil funktionaliteten være alle pengene værd. Samtidig skaber et skostativ liv på væggen og giver dig mulighed for at nyde alle dine sko på samme tid. Du kan vælge varianter, der lader dig se mere eller mindre af skoene, afhængigt af dine ønsker og din øvrige indretning.

Gennemsigtige skoæsker er et kunstværk

Har du især sko, som fortjener at blive udstillet, kan du investere i gennemsigtige skoopbevaringskasser. De er en smådyr løsning, men kan hurtigt blive alle pengene værd. Den allerstørste fordel er, at dine smukke, dyre sko får den opmærksomhed, de fortjener. Du kan med andre ord glæde dig over dine sko, så ofte du vil – også selvom du ikke har dem på.

Gennemsigtige skokasser kan bruges på mange måder, men en sjov idé er at lave en form for udstilling på en væg i stuen eller soveværelset, så skoene for alvor kommer til sin ret.

Kedelige sko kan gemmes væk

Hvis dine sko ikke ligefrem er typen, der skal udstilles i stuen, kan du nemt gemme dem væk. Et simpelt skab med hylder og låger gør det nemt at komme til skoene, men holder dem skjult til hverdag. Du kan også investere i de vægmonterede skoskabe fra IKEA, som fylder meget lidt. Ulempen er dog, at de ikke kan rumme ret mange sko.