DEL
3 Skønhedstips der ikke handler om garderoben

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er rigtig mange gode råd til dig, hvis du vil se lidt bedre ud til hverdag eller fest, og langt de fleste drejer sig om din garderobe. Dog er der også nogle simple tips, du kan bruge, som faktisk slet ikke tager udgangspunkt i tøjet, og her i artiklen får du nogle af disse råd.

En god søvn

Vi mennesker går ret ofte på kompromis med vores søvn, men det påvirker vores krop negativt på rigtig mange områder. For det første vil du blive ukoncentreret, og dit immunforsvar vil ligeledes blive svækket markant. I forhold til dit udseende kan træthed ses på dit ansigt i form af poser under øjnene og din muligvis mere negative udstråling. Derudover kan mangel på søvn hurtigt få pilen på vægten til at pege i den forkerte retning. Det skal du jo helst undgå, hvis du stadig vil passe dit tøj, men ligeledes hvis dit helbred og humør skal være i top. Generelt er et godt humør det vigtigste skønhedstip, og det får du kun, hvis du sover 7-8 timer dagligt – men derudover skal du også ligge godt. Du bør i den forbindelse overveje, om du ikke skal se lidt nærmere på skummadrasser. De lever op til alle retningslinjer indenfor komfort, og de kan sikre dig en god søvn hver aften.

Vask ansigtet hver morgen

Det er meget forskelligt, om folk går i bad om morgenen eller aftenen, og det er selvfølgelig helt op til dig selv. Dog er det vigtigt, at du får vasket dit ansigt hver morgen med koldt vand. Det gør dig hurtigere frisk, og huden renses og bliver fri for urenheder, der kan komme i løbet af natten fra dine lagner, som du har ligget og svedt i. Ved at skylle ansigtet kan du altså komme bakterier til livs, og det er et simpelt skønhedstip, som alle kan overholde.

Dyrk motion

Det siger sig selv, at motion strammer kroppen op, så det hele bare ser bedre ud. Men derudover er motion forbundet med større livsglæde. Og er der én ting, som du skal tage til dig i forhold til disse tips, så er det, at skønhed kommer med glæde. Du skal være glad for dit liv og dem, du har omkring dig. Motion gør dig gladere, ligesom du også får renere hud, en pænere krop og meget andet. Så snør dine løbesko, og bevæg kroppen lidt.