DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er altid hyggeligt at være i godt selskab med venner og familie. En middag kan hurtigt udvikle sig til vin, spil eller en anden form for hygge, og pludselig er klokken blevet over midnat. På sådan et tidspunkt er det rart at have muligheden for at tilbyde sine gæster at kunne overnatte.

Det kan du blandt andet, hvis du har et hjem, hvor du har indrettet et gæsteværelse. Rigtig mange boliger har så mange rum, at der er et værelse i overskud. For at udnytte dette rum bedst muligt, er det en god ide at lave det til et gæsteværelse.

Her i artiklen finder du tre tips til, hvordan du bedst muligt indretter et gæsteværelse i dit hjem.

Skab plads med en sovesofa

Først og fremmest skal du sørge for, at der er et sted i gæsteværelset, hvor de kan sove. Her kan du vælge en almindelig seng, eller du kan vælge at udnytte pladsen bedre med en sovesofa.

Med en sovesofa kan du gøre rummet ekstra funktionelt, eftersom rummet både kan bruges til gæster og til at opholde sig i. Det sidste gælder især, hvis du vælger en sovesofa med chaiselong. Mange sovesofaer har også den egenskab, at man kan opbevare ting i den. F.eks. kan du opbevare ekstra sengetøj, dyner og puder, så det ikke fylder andre steder.

Mange anser en sovesofa for at være noget grimt og klodset, men det er langtfra tilfældet. Du kan nemlig finde utrolig mange sovesofaer, der har et flot design, og som passer perfekt ind i den tiltænkte indretning.

Du kan finde den helt rigtige sovesofa med chaiselong til dit gæsteværelse lige her.

Brugbart uden gæsterne

Vi kom allerede lidt ind på det i foregående afsnit, hvorfor en sovesofa er et godt valg til et gæsteværelse. Det er nemlig en god ide at gøre gæsteværelset brugbart på andre tidspunkter, end når der kommer overnattende gæster.

Gæsteværelset skal være et sted, hvor dine gæster kan overnatte pænt og behageligt, men det skal også være et sted, hvor du og de øvrige i husstanden har lyst til at bruge noget tid.

Hvis du har mindre børn, kan du gøre gæsteværelset til et legeværelse. Du kan også gøre det til dit eget personlige bibliotek, hvis du er glad for at læse.

En tredje mulighed er, at du kan gøre det til et hobbyrum. Hvis du har større børn i husstanden, kan det også være et rum, hvor dine teenager kan spille PlayStation og hygge sig.

Mulighederne er uendelige, og hvad rummet ellers kan bruges til, er helt op til dig og dit behov.

Gør det hyggeligt

Sidst, men ikke mindst, anbefaler vi dig, at du gør gæsteværelset hyggeligt. Indret rummet, som var det stuen eller soveværelset i dit hjem. Jo mere hjemligt og behageligt du gør rummet, desto mere har gæster og andre i husstanden lyst til at være i rummet.

Benyt sådan noget som planter, billeder, puder og tæpper. Det er alt sammen elementer, der er med til at skabe hygge.