DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Soveværelset er det sted, hvor du slapper af og restituerer efter en lang dag. Af den grund rummet være indrettet praktisk og funktionelt. Er indretningen af soveværelset lidt af en udfordring, og ved du ikke, hvor du skal starte? Så er du heldigvis landet det rette sted. Her får du nemlig 3 gode tips til, hvordan du skaber ro og et rum i balance.

Invester i mørklægningsgardiner

Har du endnu ikke et par mørklægningsgardiner i soveværelset? Så er det på tide. Udover at denne type gardin har til formål at lukke lyset ude, når det er sovetid, så hjælper gardinet også med at holde varmen ude. Det gør det lettere at regulere temperaturen i soveværelset til lige netop dit behov.

Den perfekte dyne

Dit sengearrangement har stor indflydelse på indretningen i rummet. Derfor er det noget af det første, du skal se på. Er din madras komfortabel? Har du masser af puder til at gøre sengen hyggelig? Og sidst men ikke mindst: Har du en god dyne? Det er langt de færreste, der tænker over at udskifte dynen indimellem – men det skal gøres. Så tag ud og kig på nogle forskellige dyner, indtil du har fundet en, der passer til dig og kan gøre din nattesøvn god.

Gør brug af rolige farver

Er dit soveværelse overpyntet og fyldt med farverige møbler? Det kan forstyrre dig, når du skal falde til ro. For at dit soveværelse bliver et harmonisk og behageligt sted at være, bør du i stedet indrette soveværelset med rolige naturfarver og mørke nuancer. Det gælder alt lige fra dine møbler og gardiner til dit sengetøj og gulvtæppe.

Har du mod på det, kan du også kaste dig ud i at male en af væggene i en mørkere og mere afdæmpet farve. Det sætter et dekorativt præg på indretningen.