DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være utroligt svært, i en i forvejen travl og hektisk hverdag, at have fokus på sundhed og helse. Og i takt med man kommer længere og længere væk fra det, kan det blive endnu mere udfordrende at finde tilbage i den sunde rutine. Men faktisk er der nogle simple måder man kan gøre ens hverdag, en anelse mere sund, uden at det kræver den helt store omvæltning.

Tag cyklen på arbejde

Alt efter hvor dårlig formen er, kan det være en udfordring for mange at starte lige på og hårdt med en indmelding i fitness. Men en rigtig god start kan være blot at tage cyklen på arbejde, dette er der flere fordele ved da forskning blandt andet viser at folk som cykler har en lavere fedtprocent og BMI, sammenlignet med dem som ikke gør. Hvis du er bekymret for at møde svedig på arbejde, kan din husholdning evt. anskaffe sig el-cykler, er du usikker på fordelene kan du læse mere om siden her.

Få den anbefalede mængde søvn

En anden vigtig faktor er at få den rigtige mængde søvn. Det anbefales for et voksent menneske at komme op på 7-9 timers søvn, da det er under søvnen kroppen restituere både fysisk og mentalt. Men det er de færreste som rent faktisk kommer op på denne mængde, hvilket kan gå ud over energiniveauet i løbet af dagen.

Tilføj flere grøntsager i dine retter

Alle ved at grøntsager er sunde, men det er de færreste som rent faktisk kommer op på de anbefalet 600g om dagen. En måde at få indtaget flere grøntsager, kan være at udskifte nogle af de normale madvarer med grøntsager. Fx kan man i stedet for at lave pasta med kødsovs, hakke hvidkål fint, og bruge det i stedet for pasta.