DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kulden udenfor gør dit hår livløst. Efteråret og især vinteren tærer på håret, så det mister sin naturlige glød og i stedet begynder at se fladt ud. Her får du 8 tips til, hvad du skal gøre, hvis du savner glansfuldt hår med glød.

1. Brug kun shampoo et par gange om ugen

Shampoo og balsam kan tørre håret ud, hvis du bruger det for ofte. Derfor bør du begrænse hårvasken til 2-3 gange om ugen. Hvis du får fedtet hår hurtigt, så bør du prøve en tørshampoo — men igen; brug den kun 2-3 gange om ugen.

2. Vær nænsom, når du børster dit hår

Håret styrkes, når du børster det — og samtidig er det både sundt og rart at børste sit hår, men du skal børste det med omhu. Det må ikke gøres for aggressivt eller for tit. Det kan nemlig resultere i, at dine hårstrå knækker.

3. Brug de rigtige hårprodukter

Du må aldrig udsætte dit hår for dårlige hårprodukter — og det er altså som regel dem, du kan få i supermarkeder. Derfor anbefaler vi, at du snakker med din frisør om, hvilke produkter han eller hun kan anbefale. Ellers bør du generelt gå efter mærker som Kerastase, Kevin Murphy og andre i samme kvalitetsleje som disse.

4. Bliv klippet regelmæssigt

Som tommelfingerregel bør du tage forbi en frisør hver tredje måned for at få klippet dine ender. Det vil få dit hår til at se både sundere og tykkere ud. Med andre ord er det en god måde at komme spaltede spidser og knækkede hårstrå til livs på.

5. Lad dit hår lufttørre

Dit hår kommer til at se fladt og skrøbeligt ud, hvis du tørrer det med føntørrer eller andre styling-produkter, der skal opvarmes. Lad det i stedet lufttørre. Har du ikke tålmodighed til det, kan du bruge kold luft-funktionen på din hårtørrer.