DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ofte forskelligt, hvad man lægger i ordet mode. For nogle handler det om at følge med i damebladene eller forsøge at klæde sig som de kendte. Begge udgaver indebærer som regel hyppig udskiftning af garderoben og irriterende fejlkøb, hvilket kan være en dyr fornøjelse.

Mode er i realiteten et mere generelt begreb, der dækker over tidens tendenser. Du kan derfor sagtens være moderigtigt klædt på, selv om du ikke følger i hælene på de kendte eller de sidst-nye trends.

Historisk set har moden ofte været ensbetydende med en til tider ubekvem påklædning, men tendensen går i dag mod det mere afslappede og komfortable – så man også har det rart i det, man har på. Et godt eksempel på et mærke, der netop har øje for dette, er det danske modebrand Masai Clothing Company. Læs med og få flere informationer om Masai, hvis du er til moderigtigt tøj i afslappet stil.

Hvad er Masai Clothing Company?

Masai blev grundlagt i København af Nina og Hans Rye tilbage i 1992, og hovedkvarteret ligger fortsat i København. Men selvom du ikke er bosiddende i København, finder du Masai mange steder rundt om i landet. Brandet har en del egne koncept butikker i Danmark og derudover egen webshop, hvor du kan handle – uanset, hvor du er.

Målgruppen er modebevidste kvinder, der gerne vil skabe en personlig, men afslappet stil. Derudover er det for kvinder, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Tøjet er derfor noget, du vil føle dig godt tilpas i dagen igennem. I kollektionerne finder du alt fra tunikaer, bluser og kjoler til jakker og bukser. Klik her, hvis du vil besøge webshoppen og se nærmere på det store udvalg.

Når du kigger lidt rundt på webshoppen, vil du hurtigt bemærke et af Masais stærke kendetegn. Nemlig deres veldesignede pasformer. Er du for eksempel på jagt efter en ny tunika, kan du sortere efter oversize, fitted, bias eller en af de mange andre pasformer. På den måde kan du shoppe tøj lige efter din facon og dine personlige præferencer i forhold til, om tøjet skal være løst eller mere tætsiddende.

Den selvstændige kvinde kan derfor forfølge sine egne ønsker og personlige stil, hvor der er fokus på diversitet og design i øjenhøjde hos Masai.