DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Efteråret er over os. Sommerkjolerne og sandalerne er pakket væk. Det er atter tid til at finde de lune striktrøjer og vinterstøvlerne frem. Efteråret er også lig med en ny sæson indenfor mode. Butikkerne bugner med skønne efterårsnyheder. Trænger din efterårsgarderobe til et løft? Så læs med herunder hvor du bliver introduceret til nogle af tendenserne indenfor efterårets mode.

Blødt fløjl er igen trendy

Fløjl er et sandt hit denne sæson, som du ikke kommer udenom. Det er ikke uden grund. I denne sæson finder du nemlig feminine nederdele og skjorter i det blødeste fløjl. Kombiner eksempelvis Levete Rooms fine fløjlsnederdel med en smart t-shirt for et sporty look.

Sætter du derimod fløjlsnederdelen sammen med en skjorte af silkelignende materiale, får du et elegant sæt.

Ønsker du at opdatere din efterårsgarderobe med dansk design i høj kvalitet? Køb Levete Room online hos Bruun-Bruun hvor du finder alt til din nye efterårsgarderobe.

Silkelignende materialer gør dig feminin

En anden stor tendens denne sæson er de silkelignende materialer. Materialet giver dig en smuk feminin silhuet. Du finder det lækre materiale i form af nederdele, kjoler og skjorter. Kombinerer du en florlet kjole fra Levete Room med et par strømpebukser og et par støvler, får du et look der passer til tidens store tendenser.

Brændte farver hitter igen

Igen i år er de brændte farver et stort hit. Karrygul, mørkerød og flaskegrøn er blot nogle af de smukke nuancer, som du kan finde på hylderne i butikkerne. Disse farver hitter igen og igen. Du kan derfor rolig investere i en lækker karrygul strik eller en flaskegrøn kjole. Du kan nemlig være sikker på, at de brændte farver altid er flotte, når efterårets mode rammer Danmark.

Sæt f.eks. en karrygul striktrøje sammen med en af sæsonens populære nederdele i silkemateriale for et yderst chikt og moderne look.