DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Indretningstrenden er i større eller mindre grad minimalistisk, og det gælder også Skandinavisk stil generelt. Det betyder i praksis flere glatte og hårde flader i hjemmet. Det er praktisk i forhold til rengøringen, men rent akustisk kan det i nogle tilfælde være en smule problematisk, og den praktiske minimalistiske stil kan opleves en smule kølig for nogen. Løsningen kan ofte være tekstiler, for eksempel i form af gardiner, plaider, hynder eller lignende. Du kan sy det selv, eller købe tekstilerne færdigforarbejdede. Læs med, og få et par gode links.

Lækre uld-tekstiler i metermål

Uld er meget oppe i tiden, og nye forarbejdningsmetoder har næsten helt elimineret den klø-effekt, som mange forbinder med uld. Det lækre naturprodukt bruges derfor stadig mere i selv almindelig påklædning, og uld-stof er perfekt til eksempelvis lækre plaider. Uld kan i dag købes i metermål i et stort udvalg af farvevarianter, og både ensfarvede og mønstrede designs. Hører du til dem, der selv kan og vil sy, har du formentlig stiftet bekendt skab med kæden Stof og Stil, der har butikker over hele landet. Her kan du altid føle stoffet mellem hænderne før køb. Køb uld som metervarer her, hvis du vil have adgang til et stort velassorteret udvalg.

Hvis du har langt til den nærmeste butik, kan det være en fordel at tjekke udvalget op, inden du tager turen. Her er det ideelt at bruge netbutikken først. Her kan du altid tjekke, om butikken har det ønskede mønster og de foretrukne farver på lager.

Dæk op med akryl og damask

Selv om mange i dag til daglig bruger spisebordet uden dug eller med en transparent beskyttelse, kan de fleste sikkert være enige om, at tekstiler hører til ved et festdækket bord, enten som servietter, duge eller løbere. Tekstiler signalerer komfort og luksus. En del kan man sagtens sy selv, hvis man er fiks på fingrene, men en flot ornamenteret damask-dug er det nok de færreste, der tør binde an med.

Vil du købe færdigt, er det danske brand Södahl et populært valg, og her kan du få færdige servietter og duge til både indendørs og udendørs brug. Find her, hvis der skal være stil over borddækningen. Södahl er også leveringsdygtige i duge og tilbehør, der passer til årstiden. Se for eksempel det meget store udvalg af juleduge, som også er udmærkede gaveartikler.

Det er dog ikke kun tekstiler til borddækning du finder hos det danske brand, som er leveringsdygtig i tekstiler og indretningsartikler til hele huset. Hos Södahl finder du eksempelvis også puder og plaider til stuen samt lækkert sengetøj og lagner til soveværelset. Også til badeværelset er der masser af tekstil-tilbehør i form af for eksempel håndklæder, badeforhæng og morgenkåber. I samme mærke fås endvidere både krukker, spejle, hylder med videre til både badeværelset og resten af hjemmet.