DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Savner du inspiration til, hvordan du kan indrette din bolig mere unikt? Opdag hvor nemt det er at sætte sit personlige præg på boligindretingen.

#1 – Hyggehjørne

De fleste af os forbinder vores hjem med nærvær og afslapning, og du kan skrue op for hyggen ved at indrette et lille læse- eller TV-hjørne til de mørke vinteraftener. I øjeblikket falder glødepærer ind i indretningstendensen og er meget populære. Der er især mange, der bruger pæren som en lampe i sig selv, for eksempel i forlængelse af en tekstilledning. Glødetrådene er dekorative og det varme lys sætter en streg under hyggen.

#2 – Sy dine egne puder

Hvis du er gør det selv-typen, kan du sy dine egne betræk til dine puder. Fordelen ved at sy sine egne betræk er, at man ikke er begrænset af et sortiment i en forretning, men frit selv kan vælge hvilket stof med hvilket mønster, man gerne vil benytte. Det betyder, at du potentielt kan ende med helt unikke puder, der ikke findes magen til.

Det kræver ikke den store erfaring at sy sine egne pudebetræk, og der er masser af instruktioner og tips at finde på internettet, så pudebetræk er et godt sted at starte, hvis du gerne vil øve dig i at sy.

#3 – Miks nyt med gammelt

En tredje måde at personliggøre din indretning på er at mikse det nye med det gamle. Det er en populær løsning, da det giver boligen lidt kant. En blanding af for eksempel nye og gamle møbler adskiller sig fra det, vi typisk ser i boligmagasiner, men er ikke desto mindre blevet meget almindeligt og populært, da der netop er fokus på personlig indretning. Hvis du er blevet inspireret til at inddrage lidt ældre elementer i din indretning, kan du med fordel starte på et loppemarked eller i en genbrugsbutik – du vil blive overrasket over, hvad du kan finde.