DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Længe har vinteren bebyrdet vores hverdag. De kolde og blæsende dage virker lange og opslidende, men heldigvis kan vi snart se en ende på lidelserne. Forårets kommen er nær, og det betyder sjovere dage og bedre humør.

Netop årstiden, som vi befinder os i, har stor effekt på os, på vores hverdag og på vores stil. Solen og varmen spreder sig i samfundet, dagene bliver længere og sjovere, og vores tøjstil ændrer sig mildest talt også derefter.

Så frem med læderjakken, puds støvlerne, og køb nye, hvide sneakers – for foråret er på vej!

 

Når den åbne jakke er fristende

Én af de helt store fristelser, så snart solen er fremme, og temperaturen er ovre 11 grader, er at åbne jakken. Så er der mere plads til at udtrykke sin stil, og som skandinaver kan vi vel godt klar lidt kulde – vi er trods alt hærdede henover vinteren. Men det er vi ikke.

Mange begår nemlig den fejl, at bare fordi læderjakken eller forårsjakken er på, så skal den være åben. Men en kold vind eller en cykeltur i skygge – så er du pludselig forkølet.
Gør derfor dig selv en tjeneste og anskaf dig et tørklæde eller halstørklæde til halsregionen. Det kan helt simpelt være forskellen på sygdom eller ikke-sygdom, og samtidig kan det jo komplimentere din stil med en mønstret eller smukt farvet stykke stof. Køb tørklæder her, og opgradér dit look.

 

Af med handsken – på med guldet

Én ting, man kan vide sig sikker på, er, at højere temperaturer betyder mere fri hud – og mere bar hud betyder mere plads til alle vores smukkeste ringe, halskæder og øreringe. Desuden er moden indenfor smykker også skiftende i takt med årstiderne.

Så er det på tide at smykkeskrinet får en opgradering? Det er der god sandsynlighed for.

Vi kvinder har tendens til ikke at købe så pokkers mange smykker selv. De smykker, man har, er man typisk ganske tilfreds med, og det er først, når kæresten eller manden tager sig sammen og besøger en guldsmed op til jul eller fødselsdagen, at man får noget nyt i smykkeskrinet.

Og det er næsten for galt.

Hos askforfashion synes vi, at dit smykkeskrin skal have et boost, da det snart er forår. Desværre er det dig selv, som må ud og ofre tid og penge – men tro os, når vi siger, at det er det hele værd. Hvornår har du mon sidst forkælet dig selv og købt et smykke, som du virkelig er faldet for?

Følelsen af et nyt smukt smykke, som viser, hvem du er, er bedre end nyt tøj. Der er noget helt særligt forholdet mellem kvinder og smykker, og det giver muligheden for at toppe outfittet, uanset om det er til en særlig anledning eller blot til hverdag.

Find et passende smykke online, hvor udvalget og sortimentet er størst. Så er du også klar til forårets ankomst.