DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De danske gågader domineres efterhånden af tøjkæder, som forhandler deres egne mærker. Det giver et begrænset udvalg, som ikke altid kan tilfredsstille Danmarks unge og modebevidste kvinder. Det begrænsede udvalg får flere og flere kræsne kvinder til at søge online, for de vil kun acceptere tøj, som skriger high fashion. På internettet kan alle tøjmærker får en chance, men det er ikke alle, som får succes. Ét af de brands, som har oplevet enorm succes på internettet er Neo Noir.

Om Neo Noir

Neo Noir er et dansk brand, som fokuserer på mode til yngre kvinder. Designet er skarpt og præcist, hvilket tydeligt ses i snit, farve og materiale på tøjet. Neo Noir er et brand, som udstråler high fashion, og dermed henvender det sig især til kvinden, som ved præcist hvad hun vil have.

Selvom Neo Noir er et dansk brand, så søger det stadig sin inspiration i det internationale modesamfund. Det betyder at man altid kan forvente at mærket følger de sidste nye trends. Dermed forsøger brandet altid at være de første, når det handler om at sende moderigtige styles på gaden.

Neo Noirs tøj har et elegant, men enkelt design. Det betyder, at tøjet er nemt at tilpasse, så det både kan bruges til fest og hverdag alt efter hvilke accessoires man vælger. Dette er en egenskab som er guld værd, hvis man er en person, som går mere op i kvalitet end kvantitet.

De ovennævnte kvaliteter er grunden til, at Neo Noir er ét af de brands, som for alvor har formået at høste succes på markedet og forhandles online her.

Vil du læse mere om mode?

Hvis du elsker mode, er internettet en sand guldgrube and inspiration. Danmarks kan byde på masser af modeentusiaster, som gladelig deler ud af deres viden og erfaringer. Den danske modebranche har efterhånden et væld af private bloggere, som skriver om deres liv, dagligdag og modetips. Kvaliteten på disse private blogs er ofte meget varierende, men der er enkelte blogger imellem, som er ufatteligt dygtige.

Til dem, som ikke er fan af private bloggere, findes der også et stort udvalg af online modemagasiner, hvor der løbende bliver uploadet artikler om tøj, mode og skønhed. Disse magasiner er langt mere objektive end diverse blogs, og dermed er der også mulighed for at læse det sidste nye om mode.

Én af disse online modesider er Toejsektionen.dk, som er fyldt med kvalitetsindhold om modetøj. Siden henvender sig især til unge kvinder, men modeentusiaster i alle aldre kan sagtens få glæde af artiklerne.