DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som gamer er gamerskærmen en essentiel del af udstyret, og der findes et kæmpe marked for gamerskærme, men hvordan finder man den bedste gamerskærm? Det kan der være delte meninger om, men her kommer der noget inspiration til, hvordan man finder den bedste gamerskærm på Gaming Magasinet.

Mange forskellige parametre

Som gamer har man brug for en gamerskærm med lav responstid. Dette gør, at billedet hurtigt står tydeligt, når pixlen skifter farve, og det vil man gerne have, da billedet ellers bliver sløret. 

Opdateringshastigheden betyder også noget. Det er især, hvis man spiller skydespil, hvor alting går hurtigt. Her gælder det jo om at vælge den skærm, som kan give en nogle fordele i spillet.

Derudover skal man have en skærm i den rette størrelse. Mange vil gerne have en stor skærm, og gamerskærmen skal naturligvis også have en vis størrelse. Men den skal heller ikke blive for stor, for eftersom man typisk sidder lige foran den, kan man godt få følelsen af at miste overblikket, når man sidder så tæt på.

For nogle vil en skærm med indbyggede højtalere være det bedste valg, da højtalerne så ikke kræver yderligere plads. Andre synes lyden bliver væsentligt bedre, når man investerer i separate højtalere.

Hvad angår porte, skal man altid huske at tjekke, at skærmen understøtter den type af porte, man benytter til resten af udstyret.

Nogle gamere foretrækker ikke den allerstørste gamerskærm, men vil hellere have to lidt mindre skærme. På den måde kan man nemmere have to ting kørende samtidigt. Det kan for eksempel være, man er inde i et spil, men man er ikke i gang med et spil, da man egentligt er ved at lave lektier eller arbejde eller noget andet, som kræver en skærm. Så kan man passe pligterne uden at gå glip af alt det sjove, hvis der nu pludseligt sker noget spændende inde i spillet.