DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange aspekter, der har indflydelse på din effektivitet, når du sidder på kontoret. Derfor er det også noget, du skal være opmærksom på. Der er mange, der blot tror, at de kan arbejde hvor som helst. Det kan langt de fleste mennesker dog også, hvis de blot har en god evne til at koncentrere sig. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at du kan forøge din effektivitet på markant vis med den rette kontorindretning.

I dag er der – desværre – mange, der ikke har synderligt meget fokus på dette. Det er en skam, da det er noget, der kan gøre underværker for deres effektivitet og dermed også den mængde arbejde, de er i stand til at producere i løbet af en dag. Hvis det ikke hidtil er noget, du har gjort dig tanker om, så er det en god idé, at det er noget, du begynder at tage op til overvejelse – det kan hurtigt blive en rigtig god investering.

Hvad bør være i fokus, når jeg indretter mit kontor?

Der skal ikke lægges skjul på, at der er mange aspekter, der bør være i fokus, når du står over for, at skulle indrette dit kontor. Det er absolut vigtigste er dog, at du sørger for at indrette dit kontor med et særligt fokus på, at det skal øge din koncentration. Det er også ensbetydende med, at der ikke kun er én rigtig måde at indrette dit kontor på. Tværtimod, så handler det om at finde en god måde, der tiltaler netop dig.

Eksempelvis er det ikke alle, der synes, at det er synderligt interessant, at andre kan følge med i, hvad de foretager sig, når de arbejder. Er det også noget, du kender til, så er det naturligvis vigtigt, at det er noget, din indretning af kontoret afspejler. Det kan f.eks. være, at du ønsker at vende din computerskærm og dit skrivebord mod døren, så du kan holde øje med, om folk kommer ind på kontoret, mens du arbejder.

Hvis du står over for, at skulle i gang med at indrette dit kontor, så er det derfor også anbefalelsesværdigt, at du først og fremmest finder ud af, hvad du stiller af krav, hvis du skal kunne koncentrere dig. Det er meget forskelligt fra person til person, hvilket også er årsagen til, at du blot skal holde fokus på dine egne ønsker og præferencer – det er nemlig på denne måde, du kan sikre, at du reelt får en optimal indretning.

Sørg for at fjerne forstyrrende elementer fra kontoret

Hvad der dog også er yderst vigtigt er, at du har fokus på at fjerne de mange forstyrrende elementer, der sommetider kan være på et kontor. Selvom det kan virke som en god idé, at du f.eks. har en læsekrog på dit kontor, så kan det være forstyrrende for din effektivitet, eftersom det kan medføre, at dit fokus i stedet bliver dirigeret i denne retning. Det er selvfølgelig noget, du skal fokusere på at undgå med indretningen.

Ovenstående er noget, der gør sig gældende, hvad end du arbejder som selvstændig revisor, om du arbejdet med valutahandel via Plus500 eller du derimod blot vil have et hjemmekontor, hvor du kan tage lidt af arbejdet med hjem. Hvad end der er tale om et hjemmekontor eller derimod et primært kontor, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er de samme ting, der gør sig gældende ift. selve indretningen.

Hvis det er noget, du mangler inspiration til, så kan du finde en guide til kontorindretning, så du dermed kan lære mere om, hvordan du bedst indretter dit kontor. På trods af, at det er et område, du kan finde rigtig meget information om, så er det vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er noget, der findes et facit for, da der er mange måder at gøre det på. Som der er givet udtryk for, så skal der være fokus på egne ønsker.

Du vil hurtigt finde ud af, at du kan nå markant mere arbejde i løbet af en dag, hvis du sørger for at indrette dit kontor med fokus på produktivitet – og ikke blot vælger at have fokus på, at det skal se godt ud.