DEL
Derfor skal du vaelge fake fur

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det kommer til selve looket i en pelsjakke, er der intet at sætte en finger på. Det er der dog, når det kommer til etikken i at gå i den. Går du i en pelsjakke, er der nemlig dyr med tanker, følelser, ønsker og drømme, der er blevet slået ihjel, for at du kan gå i et stykke moderigtigt tøj. Moderigtigt er det ganske vist, men rigtigt på andre måder kan det ikke siges at være. Etisk og følelsesmæssigt fremstår det nemlig ganske forkert, at vi på den måde kan finde på at tage et andet væsens liv for så at beklæde os i dets jordiske rester. Heldigvis er denne praksis dog også ved at være slut, nu hvor fake fur heldigvis vinder frem. Fake fur er et materiale, der er lige så godt i kvaliteten som almindelig pels, og så er det et materiale, som du kan bruge uden at få dårlig samvittighed over det.

Farvevalget inden for pelsjakker i fake fur

Den klassiske efterårsfarve er brun i mange forskellige nuancer. Det er den farve, vi kender fra de visne efterårsblade, der falder af træerne og lander i bunkevis på jorden under os. Samtidig er brun også en af de helt klassiske farver inden for produkter i pels, fordi der er mange af de dyr, pelsjakkerne traditionelt er blevet lavet af, som netop er brune. Af samme grund er pelsjakkerne også et efterårsitem, der går igen fra år til år. Dog ser man også pelse i farver i alt fra lilla til grøn, der ikke ligner, at de nogensinde har siddet på et dyr. Disse jakker – når vi taler om ægte pelse – er altså fremstillet af pels, der er blevet farvet for at få netop det udtryk, som de har. På samme måde er det muligt at finde pelse i fake fur i nærmest alle regnbuens farver. Fake fur er farvet i den farve, det nu engang er, uanset om det er i en farve, der ser ”naturlig” eller ”unaturlig” ud, og derfor er der ikke noget ressourcespild ved at farve fake fur. Du kan af samme grund bare slå dig løs og vælge en jakke i fake fur i en hvilken som helst farve, der falder i din smag.

Her kan du finde din næste lækre jakke

Der findes mange lækre fake fur-produkter derude, herunder både frakker, jakker, sjælevarmere, tasker, nøgleringe og igen en masse andet. Hvis det specifikt er pelsjakker i fake fur, du er ude efter, så er siden, vi linker til, virkelig en god side, hvor du vil finde et stort udvalg i lækker kvalitet. Her vil du finde noget i forskellige prisklasser, forskellig udformning og forskelligt farvevalg.