DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er altid rart at have nogle at træne med, og I kan hurtigt få tiden til at gå med at spotte hinanden, og snakke sammen under øvelserne; måske er I begge de stille typer, og snakker ikke så meget sammen under diverse træningsøvelser, men konkurrerer i stedet med hinanden om, hvem der kan løfte mest eller hvem der kan tage flest reps.

Uanset hvad kan vi dog ikke komme udenom, at det altid er rart at have nogle, der kan motivere en til at træne jævnligt og også sørger for, at du ikke kommer til skade under træningen.

Træn både lår, arme, ryg, og mave

Squat racks er multifunktionelle, og du kan bruge dit stativ til både squats, military press, bænkpres, og meget andet. Med dit eget squat rack, kan du nemt træne lige præcis når du vil eller kan, uden at skulle planlægge et fitness besøg omkring et travlt skema. Find eksempelvis din squat rack her.

Dermed kan du og dem du træner med nemt lave jeres egen rutine derhjemme. Her har I også muligheden for at få trænet mavemusklerne med jeres sjoveste eller mest platte jokes, uden at skulle bekymre jer om at forstyrre andre i centret.

Det er nemlig vigtigt at huske på at uanset hvordan du er sammen med dine nærmeste, er I stadig sammen, og derfor skal I stadig huske på at nyde hinandens selskab.

Dermed kan I se hvem der bedst kan holde masken under øvelserne ved at fortælle grove vittigheder eller platte fitness-jokes, eller få hinanden til at skraldgrine under udstrækningen med de mærkeligste alle børnene- eller banke på-vittigheder.

Latter gavner også din sundhed; det styrker dit immunforsvar, da latter bidrager til tilførslen af hvide blodlegemer, og øger også niveauet af kroppens naturlige smertestillende: endorfiner.

Derfor kan du styrke hele kroppen sammen med dine nærmeste.