DEL
Det er blevet moderne at tænke på miljøet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er for alvor blevet moderne at tænke på miljøet og spare penge. Rigtig mange bloggere i danmark har fokus på miljøet, økologi og generelt at spare på vores alle sammen ressourcer. Derfor bringer vi dette indlæg på askforfashion.dk, og tidspunktet er ikke tilfældigt. Vi går vinteren i møde og flere års erfaring viser at når vi har haft en god sommer med masser at varme, bliver vinteren kold, rigtig kold. Vi har i sommeren 2018 haft den bedste sommer i over 100 år, så derfor tyder det på at vinteren bliver kold. I de seneste par år har vi oplevet at i starten af november, var flere steder af landet dækket af sne og det var om at få vinterdækkene på bilen hurtigst muligt. Vi er stadig mange som husker alle vinteren 2010/2011, hvor vi for andet år i træk havde en utrolig kold vinter. Historien siger at det faktisk var den næstkoldeste december i over 100 år. Derfor kommer der her 5 hurtige tips til at holde på varmen, og på samme tid tænke på miljøet:

3 tips til hvordan du kan blive mere miljø bevidst

  • Udskift det gamle gas eller oliefyr. Ved at udskifte boligens gamle gas eller oliefyr med et nyt moderne pillefyr, kan du hvert år spare masser penge. Ved at udskifte husets gamle oliefyr, med et nyere pillefyr, fx. et RTB pillefyr, kan du hvert år spare tusindvis af kroner penge. Investeringen på et nyt pillefyr er cirka tjent hjem på 5 år. Undersøgelser viser at et nyere pillefyr kan spare en familie på 4 personer op til 2 tusind kroner om måneden.
  • Skru ned for varmen, når du får gæster. Rummer bliver opvarmet når mange mennesker færdes i samme rum. Det er ingen hemmelighed at vi mennesker afgiver en masse kropsvarme, når vi er samlet i et lokale. Derfor kan du med fordel skrue ned for varmen 4-5 timer før huset fyldes med gæster.
  • Træk persienner og gardiner fra om morgenen og luk dem til om aftenen. Når solen varmer i løbet af dagen, så må du ikke lukke strålingsvarmen ude, det kan bidrage til boligens varme.