DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu hvor sommeren langsomt bliver skiftet ud med efterår, er det på tide at få opdateret garderoben. Måske du smed en hel masse tøj ud, da sidste vinter sluttede? Eller måske du bare er træt af at se på sidste års tøj? Så er det på tide at få noget nyt ind. Men hvad har du egentlig brug for i din efterårsgarderobe?

Varmt overtøj og fodtøj

Henover det meste af sommeren, har vi været vant til, at det ikke er nødvendigt med en jakke. Om sommeren er det ofte nok med en lidt tykkere trøje til om aftenen, men den går ikke i efteråret. Det bliver koldere, mere blæsende og nok også mere regnvejr. Derfor har du brug for noget overtøj, du kan holde dig varm i. En efterårsjakke må gerne være dejlig varm og behagelig samtidig med, at den ser smart ud. Kig efter jakker hos Geographical Norway – udforsk kollektionen her. Efterår er også tiden for gåture i skoven, så det er også fornuftigt at skifte dine hvide gummisko ud med nogle varmere og mere praktiske støvler.

Ind med de lange ærmer, ud med de korte

I efteråret går det heller ikke, at vi render rundt i alle sommerens t-shirts. De korte ærmer skal skiftes ud med lange ærmer og lækre sweaters. Selvfølgelig er det ikke nødvendigt at smide alle dine t-shirts ud. Dem kan du enten gemme bagerst i skabet til næste sommer, du kan bruge dem under dine sweaters eller du kan give dem væk.

På de ekstra kolde dage

Senere hen på efteråret, når vinteren nærmer sig, kan det godt blive rigtig koldt. Her er det en god idé med et stort halstørklæde, nogle varme vanter og en hue. Et par gode, tykke strikstrømper er også rigtig smart til dine støvler, så du ikke fryser på fødderne.