DEL
Vægfarve maler

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvide vægge er altid et sikkert valg, men det kan til gengæld også være en anelse kedeligt. Hvis alle vægge i huset er hvide, kan hjemmet hurtigt komme til at virke meget klinisk og upersonligt, hvis indretningen ikke er fyldt med farver og liv, som bryder med det hvide. Hvis du har modet til det, kan det varmt anbefales at male en eller flere vægge i en frisk farve, eller måske endda et mønstret tapet, som kan tilføje rummet liv og personlighed. Vi guider dig til de flotteste og mest populære vægfarver, så du kan få et flot og moderne hjem.

Sommerlige pasteller

Pastelfarver har været ude i nogle år, men nu er de for alvor på vej tilbage igen. De lyse pasteller ses hyppigt inden for boligindretning, og derfor er de samtidig et rigtig godt bud på, hvilken farve du skal male en eller flere vægge. Det er særligt de lyse og støvede pasteller der er in, og de kan fås i alle regnbuens farver. Vi er særligt vilde med mint, lavendel og lys pistacie, som kan pifte enhver væg op. Da pastelfarver er lyse og sarte, virker de ikke så overvældende og voldsomme på væggen, og derfor kan du roligt kaste dig ud i pastelfarverne.

Varme jordfarver

Selvom brun lyder som en lidt underlig og kedelig farve at male sine vægge i, er dette langt fra tilfældet. Der findes utrolig mange brune nuancer, så du kan med garanti finde en nuance, der passer ind i dit hjem. Jordfarverne er med til at tilføje varme og dybde til et rum, og samtidig giver farverne en følelse af ro. Vi drømmer om en væg i lys karamel eller en mørk kaffe.

Røde nuancer

En tredje stor tendens inden for vægfarver, er alle de dybe rustrøde terrakottafarver. Disse farver ses i alle nuancer, lige fra nude til burgundy. Du kan ligeledes vælge at kombinere flere røde nuancer, da de passer godt sammen. Hvis du ønsker at bryde lidt med de røde, kan du med fordel kombinere dine røde nuancer med en flot blå eller okkerfarver, som for alvor vil live dit hjem op og tilføje en masse personlighed.

Det kan være svært at bestemme sig for, hvilken farve væggen skal være, samt hvor mange vægge der skal males. Hvis du har svært ved at beslutte dig, kan du med fordel kigge forbi din lokale maler, som kan guide og vejlede dig i forhold til farvevalg, anvendelse og tørretider.