DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ja, du læste rigtigt. Hvorfor ikke tage inspirationen udefra og gøre det til dit eget udtryk. Tag runways fra Milano, Paris og New York og transformer dem hjemme i stuen.

Det lyder måske lidt besværligt eller fjollet, men vi mener det bestemt alvorligt. Do-it-yourself-bølgen har aldrig været større, og vi tror på, at den næste store bølge består af modetøj skabt af dig og til dig. For lad os være ærlige, hvor svært kan det være? En symaskine. Nogle fede metervarer fra en god leverandør som Stofgiganten. En saks og en god portion gå-på-mod. Så mangler du altså ikke meget mere for at kunne skabe de fedeste outfits.

Haute Couture eller refurbishing?

Man skal ikke lade sig skræmme af, at din stil kan være svær af duplikere. Faktisk kan du lave alt fra Haute Couture til remix af dit gamle tøj. En gammel pels kombineret med nyt snit og andre elementer kan hurtig blive til det nyeste sort. På samme måde som at kollektioner kommer igen og igen, på samme måde vil stilistiske udtryk også gøre det.

Refurbish, som disciplinen hedder, betyder egentlig, at man giver nyt liv til gammelt, og det er lige netop den største trend lige nu.

Din gamle kjole skal måske kun have enkelte patches af nyt stof før du har den skarpeste af alle kjoler. Samtidig kan du have en gammel denimjakke liggende, som bare skal have en kontrastfarve for at stå helt skarp igen.

Nyt til børnene

Metervarer med mønster kommer i tusinde varianter, og det giver altså mulighed for at forny ungernes garderobe betragteligt. For drengene er Pokemon og Ben 10 seje lige nu, og de kan begge findes som metervarer. Til din lille prinsesse finder du hurtigt prinser og prinsesser i tusinde afskygninger som metervarer. Måske hun skal have et par bukser med Elsa og Olaf fra Disney’s Frost eller hun skal have en sportstaske med Gurli Gris eller Thomas Tog.

Så kast dig ud i det. Du har snart en helt unik garderobe med hjemmelavede styles i metervarer fra Stofgiganten.