DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mode er et meget stort emne hvor man kan bruge nærmest alle døgnets timer på at læse om hvad der er nyt, hvad der er yt og hvad folk tror bliver det nye i morgen. Det skal du selvfølgelig ikke gøre medmindre du har lyst til at fordrive alt din tid i noget du ikke rigtig kan spå om alligevel. Der findes rigtig mange forskellige grene inden for mode. Der er første og fremmest mange forskellige tøjstile du kan beskæftige dig med, der er mode for drenge, for piger, mode inden for andet end tøj og listen forsætter nærmest i uendelighed med alle de ting der har en mode der roterer.

Det handler først og fremmest om at finde den gren af mode du synes er mest spændende og som du går mest op i. Når du har gjort det findes der et utal af blogs, magasiner, youtube videoer og meget andet du kan fordybe din viden om hvad der er aktuelt lige nu, men også hvad der har været aktuelt og hvilket historie din mode har, som måske har indflydelse på hvad det er der er aktuelt lige nu.

Det kan også være du vil prøve at tage til et event hvor fokus er mode. Det kan være et modeshow, en messe eller noget helt tredje. Synes du ikke du kan finde noget der passer til lige netop din genre, så kan det være du skal arrangere det selv. Du kan eventuelt tage fat i et Eventbureau i København for at høre om det er noget de vil hjælpe med og som de har erfaring med. Det kan også være at du kan lave et samarbejde med andre der også har stor interesse for netop mode og så gå sammen om at lave en konference eller andet som i tror vil tiltrække en masse mennesker.