DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går du meget op i din tøjstil og de tendenser, som er oppe i tiden? Når sæsonen skifter, betyder det også, at det er nogle nye trends, man skal til at følge, og det er ikke altid lige nemt at følge med i.

Lige nu er det vinterens trends, man skal til at bide mærke i, og det betyder jo blandt andet, at man skal til at kigge på lidt varmere tøj. Men hvad er det alligevel, der trender denne vinter? For varmt tøj og støvler kan jo være mange forskellige ting.

Her kan du se med, hvis du er en modeinteresseret person, som trænger til lidt inspiration til, hvad man skal iklæde sig denne vinter – man skal jo gerne se super smart ud, når man går ned ad gaden.

Trends skifter hele tiden – så man skal følge med

Når det kommer til at følge trends og altid holde sig opdateret, kan det godt være lidt svært at følge med. For trends ændrer sig hele tiden, og hvis man altid gerne vil være med på de helt nye trends, gælder det om at holde fast på hat og briller.

Når man skal finde ud af, hvad der trender, kan man jo først og fremmest lægge mærke til, hvad folk på gaden har på – dette giver dog mest mening, hvis det er en storby, du befinder dig i. Derudover er det en rigtig god ide, at du holder dig opdateret på sociale medier og boligblogs, da der her er rigtig god mulighed for at få noget inspiration og et indblik i, hvad der er moderne for tiden.

Hvad trender denne vinter

Men hvad er det så lige, der trender denne vinter? Selvom at vintertøj jo bare er vintertøj, så er det alligevel forskelligt, hvad der trender fra år til år.

Lige netop i år er det blevet meget moderne med store og lange jakker. Så ser man også, at de crunchy støvler har fået et comeback, og de må faktisk også gerne komme lidt op i højden. Derudover er det også blevet meget populært at strikke, og lige netop derfor er vestene også blevet meget trendy – og så er der jo den fordel, at de også er varme, og det passer helt perfekt, når der er koldt udenfor.

Du kan læse om mode her – så er du klar til at gå vinteren i møde med super god stil.