DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er så mange, der efterhånden er begyndt at ryge på e-cigaretter, at det kan være svært at vurdere, om de bruger det som et redskab til stoppe med at ryge, eller om det er, fordi de synes det er moderigtigt? Det kan være svært at sige, hvorvidt moden dikterer e-cigaretter eller om det rent faktisk bare er et godt alternativ til de almindelige cigaretter.

E-cigaretter er oppe i tiden

E-cigaretter er moderne for tiden. Det kan der slet ikke være nogen tvivl om, og derfor kan det også godt være svært at skelne mellem, om der er tale om et rygestopsmiddel, eller om det er fordi moden er sådan, som den er.

Når du skal stoppe med at ryge, så vil du hurtigt finde ud af, om det virker for dig, hvis du bruger e-cigaretter.

Er det sejt at ryge?

I gamle dage var det forbundet med noget rigtig sejt, når du røg. Det er det ikke længere, men der er stadig mange, der bruger e-cigaretter, som skal være rollemodeller for folk. Eksempelvids Leonardo DiCaprio, der skulle være en rollemodel, men han røg til Oscar-uddelingen, hvilket betyder, at de unge har en at se op til, som ryger e-cigaretter.

Det betyder altså, at det i den grad er fashionabelt, når man putter en e-cigaret i munden. Noget, der er lidt ærgerligt, for det kan få folk til at ryge e-cigaretter, selvom de ikke kan lide det – og det skulle gerne være en god ting at ryge e-cigaretter, og altså ikke forbindes med noget, der er sejt. Man skal bruge det til at komme sin uvane til livs.

Hvis du synes, at det er sejt at ryge e-cigaretter, så brug det til at stoppe med. Der er ingen grund til bare at begynde, fordi det er fedt eller sejt.

EFTERLAD ET SVAR