DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det bliver efterår, er man mere eller mindre forberedt på, at det bliver blæsende og med stor sandsynlighed regnfuldt. Derfor finder man også den 5 år gamle – efterhånden slidte og grimme – regnjakke frem, og så skal der selvfølgelig også en striktrøje under, så det ikke bliver for koldt. Vinteren ender ofte med at skulle køres i samme stil, i hvert fald den første måneds tid hvis ikke længere. Men blot fordi, at man skal pakkes godt ind i det kolde vejr, er der ingen, som siger, at det ikke kan gøres med stil.

Regnjakken skal også passe til ens stil

Når man har haft sin regnjakke de sidste 5 år – hvis ikke længere tid – er det ved at være på tide, at man skal udskifte den. For det første kan man umuligt blive ved med at synes, at den er pæn, og med årene er den med stor sandsynlighed også blevet meget slidt. Når det er blevet tid til at skifte den ud, skal man ikke bare gå ud og købe den første, bedste og mest praktiske, man ser. Regnjakken bruger man næsten halvdelen af året, så selvfølgelig skal den også være pæn og passe til ens stil. På den måde ender man heller ikke med at gå rundt og føle sig som en gul eller grøn plasticpose, og i stedet kan man få lov at stilfuld ud. Regnjakker kan også findes i alverdens farver og mønstre, og så kan man også finde dem i mange udformninger og længder. Du kan altså sagtens få en regnjakke, der passer til din facon, men selvfølgelig også den klassiske, der bare hænger. Klik her og find regnjakker fra Ilse Jacobsen. Det samme gælder fodtøjet. Man behøver ikke at nøjes med et par kedelige, halvgrimme gummistøvler, eftersom man sagtens kan finde vandtætte sko og støvler, som ser godt ud.

Striktrøjen er heller ikke nødvendig hele tiden, faktisk skal man bare sørge for at tage flere lag på, og så er man sikker på at kunne holde sig varm. F.eks. kan man tage en rullekrave på, og så style den med en T-shirt udenover. Det giver både varme og ser stilfuldt ud, så det kan ikke blive bedre. Det er bare med at eksperimentere og finde frem til ens egen stil.

Husk accessories

Det er vigtigt, at man ikke glemmer tilbehøret, selvom man er pakket ind i varmt tøj og har regnjakken udenover halvdelen af tiden. Det er nemlig tilbehøret, der fuldender outfittet, og som sørger for, at det hele ser stilfuldt ud og ikke bare ligner en rustning mod kulden. Så det er bare med at tilføje en hat, nogle smykker eller et ur. Køb Festina ure online her og fuldfør stilen. Ure er desuden altid et sikkert og stilfuldt valg, da det passer til alt og altid ser godt ud. Igen skal man bare eksperimentere med, hvad der ser godt ud, og hvad der ikke gør, og så finde det, der passer til en selv.