DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du undrer dig over, hvordan du bliver en Instagram-influencer, her er vores bedste tips…

 

Vær aktiv i alle indholdsformater

Instagram startede som en platform til at dele billeder. Ingen videoer, historier, hjul eller IGTV.

 

Bare det at poste billeder var godt nok i 2011, men i disse dage ønsker forbrugerne at se en bred vifte af indhold. Du skal bruge alle de ovennævnte indholdsformater for at få brugerne til at engagere sig i dit indhold og vinde popularitet.

 

Hvis dit feed på Instagram indeholder værdifuldt indhold, der skal suppleres på en anden platform som en professionel hjemmeside, kan et link-i-bio hjælpe dig. Køb hjemmeside.

 

Arbejd med #hashtags

Nogle elsker dem, og nogle hader dem, men uanset hvad din mening er, er sagen at hashtags virker.

 

Brug af hashtags vil gøre dine opslag synlige og tilgængelige for et publikum meget bredere end din følgere. Hashtags er en enorm måde at udvide din rækkevidde og indflydelse på.

Vis verden, hvem du er

Hvem er du? Er du musiker, danser, filmograf eller fashionista? Måske ligger din passion et andet sted, eller du har flere talenter. Det er fantastisk! Lad verden vide, hvem du virkelig er.

 

Brug Instagram som din platform til at strutte dine ting. Hvis du har det, så prøv det. For at blive en Instagram influencer skal du vise hvor unik du er. Dette bringer os til vores næste punkt…

 

Find din niche

Selvom det er okay at poste noget indhold, der appellerer til forskellige målgrupper, er det vigtigt at have en niche.

 

Chancerne er at du ikke vil være populær i alle influencer-kategorier, men det er helt okay! Hvis du vælger en niche baseret på dine interesser og talenter, vil du tiltrække folk, der er ligesindede og har samme interesser som dig.

Vær fan af dine fans

Har du nogensinde kommenteret et opslag fra en influencer du kan lide, og de faktisk synes godt om eller svarer på din kommentar?

 

Det rækker langt, når influencers viser at de rent faktisk holder af deres fans som medmennesker. Når en influencer viser at de ved, at deres fans er rigtige mennesker med rigtige følelser, rører det folk og hjælper med at opbygge en stærkere forbindelse.

 

Nogle måder at vise dine fans at du er fan af dem, er at svare på deres kommentarer, give dem shoutouts, genposte deres billeder og holde giveaways.

Netværk med andre influencers

Lad os sige, at du begynder at få noget trækkraft som en influencer og har brug for folk du kan relatere til, lære af og endda undervise. Nå, du er heldig, fordi der er tonsvis af influencers derude, som elsker at forbinde med andre Instagrammere.

 

Det er virkelig trist at se influencers der kæmper mod hinanden, i stedet for at arbejde sammen. Vær ikke sådan. I arbejder alle med den samme platform og forsøger at nå lignende mål. Hvis du sætter tankerne sammen, kan du lære en masse og få nogle fantastiske venner undervejs.

 

Vær et hold frem for konkurrenter.

 

Kom godt i gang med din influencer-rejse nu

Hvis du drømmer om at blive en Instagram influencer, er du ikke alene! Der vil være masser af konkurrence, men hvis du bruger de tips, vi nævnte, er du på vej til succes. Sæt mål og hold fast i dem, og du vil få dem til at ske.