DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Udviklingen af ens personlige stil er langsom og fuld af fejlkøb; men man skal jo starte et sted. Det kan betale sig at starte med at finde inspiration eller kopiere stilen hos én du synes klæder sig pænt, for så er det lettere at udvikle din egen stil derfra. Inden du hovedkulds får købt en masse i centeret, så prøv at sæt dig ned og lav en liste over ting du rent faktisk mangler og vil gå med.

Sko

Mens du stadigvæk går i skole er det vigtigt at have godt fodtøj du kan holde ud at bære hele dagen og som du kan gå i. Derfor er et par elegante højhælede støvler måske ikke lige det bedste valg, men sneakers kan fås i rigtig mange design og farver alt efter hvilken udstråling du ønsker: afslappet, raffineret, piget eller måske sporty. De rigtige sko kan definere dit tøjsæt, så vælg et par i en farve der går til det meste af dit tøj. Et par loafers kan få et sæt til at fremstå mere formelt.

Tøj

I stedet for at bruge hele din opsparing på en ny garderobe, så prøv at køb noget fra en genbrugsbutik, i hvert fald til at starte med. Hvis du har et par ting du ved at du går med eller gerne vil gå mere med, så prøv at byg din garderobe ud fra dem, så den kommer til at fremstå som en helhed og så du altid har noget at tage på. Når du bygger en ny garderobe kan du komme til at købe en masse statement-tøj og så har du pludselig intet at tage på, fordi intet af det passer sammen.

Hvis dit tøj umiddelbart ikke matcher, kan du prøve at eksperimentere med smykker eller bælter for at give det et pift og finde på noget unikt, der fungerer for dig.