DEL
iphone 7 red

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du kan svare ja til overskriften, bør du overveje at skifte din gamle iPhone ud med det sidste nye skud fra producenten. Apple har nemlig offentliggjort deres specielle røde udgave af iPhone 7 og her kan vi snakke om en telefon med fashion. Vi tager et kig på denne nye lancering og guider dig til hvor du kan købe den, læs med her.

Den nye specielle iPhone RED edition er lanceret af Apple, for at statuere et 10 årige langt samarbejde mellem Apple og RED, der er en global fund, der har en mission, som er at gøre verden fri for AIDS og HIV. Den nye version af iPhone 7, er bortset fra farven, helt identiske med de nuværende farver.

Vi er helt vilde med den nye farve. Når vi ser på æsken, ligner det at der er tale om den røde iPhone. Men når man åbner, og ser indholdet, finder du hurtigt ud af at det kun er selve telefonen som er rød. Skærmen og alt tilbehør er stadig hvidt. Det ødelægger lidt er telefonen, hvor vi mener at det ville klæ telefonen bedre, hvis skærmen eksempelvis ville være sort eller allerbedst rød. Ligeledes kunne røde høretelefoner, oplader og kabel, godt ha været rødt. Det eneste unikke i æsken er et ark papir, der fortæller mere om Apples RED-kampagne, som den røde iPhone er en del af. Ved salg af telefonen giver du en del af pengenetil forskning i HIV og AIDS.

Køb den allerede imorgen!

Hvis du er en af dem som bare må eje denne telefon, kan du allerede købe den online og i Apple butikker imorgen, men husk at sammenlign priser og tilbud på mobilabonnement, ved de forskellige producenter, og teleselskaber. Mange har udtalt at det er samme pris som den nuværende iPhone 7, men hvis du heldig er det nogle som kører ekstra kampagner på telefonen!