DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du og skal have solgt dit hus, er der mange ting, der skal styr på. Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager at få solgt et hus eller en lejlighed, og for nogle er der kun tale om et par dage, hvor det for andre kan tage op til flere år at få solgt deres hus. Det kan være frustrerende at vente på de rette købere, og derfor er det nødvendigt at få huset til at være så indbydende som muligt i salgsprocessen. Når du skal i gang med salget af dit hus, er der nogle ting, du kan gøre for at få det til at være mere attraktivt for eventuelle købere. Når du har fundet den rette ejendomsmægler, vil dit hus komme frem på diverse boligsider på nettet og eventuelt i avisen, og så er det bare om at vente på, at der er potentielle købere, der vil komme og kigge på huset. Nedenfor kan du læse et par gode råd, som du kan tage med på vejen for at få de bedste forudsætninger for at få solgt dit hus hurtigt.

 

Gør det indbydende

Sørg altid for, at dit hus står skarpt og er indbydende til enhver fremvisning. Det er essentielt, fordi mange købere kan have svært ved at forestille sig husets eller lejlighedens potentiale, hvis der er rodet, usoigneret eller indelukket. Det er derfor vigtigt at få den bedste side af din bolig frem til en sådan fremvisning. Sørg for, at der altid er opryddet, støvsuget og udluftet inden en fremvisning. Et opryddet og udluftet hjem kan give et langt bedre indtryk, end et indelukket og rodet hjem kan. Det kan være de små ting, der gør forskellen for de potentielle købere, og derfor kan det være smart at sætte en buket blomster frem på bordet, have pudset vinduerne og få fjernet spindelvævet fra billederne. Det indbydende gælder både ude og inde, og derfor kan det også være en smart ide at sørge for, at græsset er slået, hækken er klippet og blomsterne vandet, når der kommer interesserede og kigger.

 

Vær klar til at bruge penge på diverse rapporter

Det kan være dyrt at få solgt sin bolig. Men ikke desto mindre er der nogle vigtige ting, der skal på plads ved et salg. En energimærkning er lovpligtig og skal laves på alle huse. Derudover er det som regel nødvendigt at få lavet en tilstandsrapport og en el-rapport i forbindelse med et hussalg. En tilstandsrapport er ikke kun gavnlig for køber, men gør også, at du kan slippe for dit 10-årige sælgeransvar. Disse rapporter skal kunne fremvises inden en underskrift fra køber, så vedkommende ved, at der ikke er en masse i vejen med boligen. Du kan klikke her og læse meget mere om alle typer rapporter, og hvorfor de skal bestilles. Hos Boliga Tilstandsrapport kan du bestille dem alle sammen, og det er faktisk billigere for dig at bestille alle tre typer rapporter på én gang. Disse koster 8.995 kr. i en samlet pakke, hvor de hver for sig kan komme til at koste dig det dobbelte. Held og lykke med boligsalget.