DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Intet er for godt til ens barn så det at finde den helt rigtige barnevogn til den lille guldklump er noget, forældre sætter en stor ære i. Der er mange forskellige at vælge imellem, så hvordan finder man så lige den bedste barnevogn? Læs mere her.

De praktiske hensyn

Det kan være fristende at vælge en farverig barnevogn, men er man på jagt efter barnevognen til den førstefødte, skal man huske, at de fleste barnevogne går i arv fra ældre søskende. Så har man planer om flere børn, er det godt med en farveneutral barnevogn, for så vil den passe lige godt til en lillesøster som en lillebror senere hen.

Har man bil, er det vigtigt at undersøge, hvordan barnevognen passer ind i bilen, når den skal transporteres. Har man mulighed for forud for købet at prøve at sætte barnevognen ind i bilens bagagerum, vil dette måske være en øjenåbner. Det kan være, man finder ud af, at barnevognskassen skal stå inde på forsædet, da bagagerummet er for lille til kassen, eller at hjulene skal tages af stellet, for at der er plads til stellet. Dette kan være en længerevarende proces i det daglige, hvor tid og tålmodighed ikke altid findes i overflod, og hermed finder man ud af, at den bedste barnevogn i det her tilfælde er en kompakt vogn, som kan løftes direkte ind i bagagerummet og være der uden at skulle have bestemte dele afmonteret først.

Er man selv høj, vil man sandsynligvis få en lang baby. Her vil det godt kunne svare sig at vælge en barnevogn med langt liggemål, så man når at få mest muligt ud af barnevognen. Et alternativ kunne naturligvis være en kombivogn. Her genbruger man stellet fra barnevognen, men klikker i stedet en klapvognsdel på i stedet for barnevognskassen. Denne løsning er både økonomisk og pladsbesparende for mange forældre.