DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kan du heller ikke vente, til du skal posere foran en bryllupsfotograf, når den store dag skal stå? Måske mangler du lige de sidste centimeter rundt omkring på kroppen. Det er vigtigt at man føler sig tilpas i sin krop, og allervigtigst er det, at man er sund. Taljemål er en af de bedste indikatorer for din sundhed. Og så er en smal talje jo bare virkelig smuk i en brudekjole. Få de sidste centimeter til at fordufte, og få de smukkeste billeder, når brylluppet skal stå.

Nemme måder at holde taljen ved lige

Et af de bedste livsstilstricks, lige meget om det gælder talje eller noget andet, er at drikke en masse vand. Man kan få forskellige apps på telefonen, der minder dig om, at du skal huske at drikke vand. Drik gerne to liter om dagen og mere på dage, hvor der trænes.

 

En anden god måde, er ved at sige nej til alkohol. Selvfølgelig er det okay med et glas rødvin i ny og næ, men faktisk er der mange flere kalorier i drinks, end mange regner med. En god måde at spare på sukkeret.

 

Sidst men ikke mindst er det fornuftigt med masser af kostfibre.

Din bryllupsfotograf vil elske dig

Hvis du har styr på dit helbred, vil det også være langt nemmere for dig, hvis du skal stå op i lang tid og have taget billeder i solen. Og oven i det vil det være fantastisk at kigge tilbage på bryllupsbillederne om 25 år, og se den smalle hvepsetalje.

 

En bryllupsfotograf har ingen krav til, hvordan du skal se ud, men det er altid sjovere at fotografere en, der kan smyge sig rundt og lave flotte poses på fotografierne. Få de smukkeste billeder af alle veninderne.