DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Før vi har set os om, så er det lige pludselig blevet sommer og så vil du gerne ud og bruge en masse dejlige timer i det lækre danske sommervejr i din have. Netop fordi vi danskere bruger så meget tid i vores haver, så kan det være en god idé at man sørger for at gøre lidt ud af sin have, så dem fremstår flot og moderne. Det kan være en god idé at starte med at lave planer for hvad der skal ske, allerede nu, så kan du nemlig begynde på at udføre planerne når foråret er her og det er blevet lidt varmere. Så ved du nemlig at din have fremstår flot og lækker til når sommeren endelig rammer.

Blomster, blomster, blomster

Noget af det der altid kan få en have til at fremstå flot, er en masse blomster. Flotte og store blomster i mange forskellige farver vil virkelig give et godt indtryk af din have. Samtidig vil det også tiltrække dyr som f.eks. sommerfugle, som kan være meget flotte at kigge på.

Møbler

Man skal jo have noget at sidde på når man er i sin have. Man kan selvfølgelig bruge græsplænen langt hen ad vejen, men hvis man skal spise aftensmad udenfor eller invitere gæster over, så er det altid en god idé med nogle lækre havemøbler

Fordelingen af græsplæne og terrasse

Det er altid den evige diskussion med hvor meget græsplæne man skal have kontra hvor meget ens terrasse skal fylde. Har man børn ønsker man nok at der er en god mængde græsplæne, har man derimod ingen børn, så vil man måske have mere terrasse man kan bruge til f.eks. flere havemøbler eller andre ting som flere potter til ens blomster. Men der findes intet facit på fordelingen og det afhænger også at strukturen af din have.