DEL
Det perfekte tøj til en aktiv ferie

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er tit svært at forene en aktiv livsstil med et lækkert outfit. Heldigvis kommer der flere og flere spillere på markedet, men vi er ikke i mål endnu. Det skal nemlig være muligt at se brandgodt ud, selvom man er på vej op ad et bjerg eller sejler i kano i Norge. Her giver vi dig et par tips til, hvor du kan finde lækkert tøj, som er skabt til en aktiv livsstil. Royal Robbins repræsenterer decideret friluftstøj, som du kan bruge til stort set alt, mens Popflex Active repræsenterer mere pænt og Instagram-venligt træningstøj.

Royal Robbins

Royal Robbins var egentlig en kendt klatrer i 50’erne og 60’erne, men han startede også et tøjmærke. Firmaet laver naturligvis outdoortøj, og der er masser til både mænd og kvinder.

Alle bluser og skjorter til kvinder fra Royal Robbins er figursyede og med en elegant halsudskæring. Det betyder, at du viser dig fra din bedste side og stadig ligner en kvinde, selvom du tonser rundt i vildmarken. Royal Robbins laver også nederdele og kjoler, som både kan bruges på aktive dage og på de mere afslappede dage. Her kan det være rart at komme lidt ud af det sædvanlige friluftstøj.

Popflex Active

Skal du ”bare” bruge almindeligt sportstøj til din ferie, er Popflex Active måske noget for dig. Brandet er skabt af Cassey Ho, som har opbygget et stort pilates-brand på Youtube. Træningstøjet er flot, feminint og alsidigt, så her er lidt for enhver smag. Fordi tøjet primært er lavet til pilates, vil du måske ikke kunne finde alt, du har brug for. Udvalget er dog stort, og du kan sagtens finde gode, flotte basisvarer.

I dette mærke finder du et godt modspil til klassisk træningstøj, og det er en god mellemting mellem friluftstøj og almindeligt tøj. Hvad synes du om disse to bud på tøj til den aktive ferie?