DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I enhvers herres garderobe bør der være en knivskarp sommer skjorte eller to – eller, meget gerne flere! De fleste mænd som er vant til at gå i skjorte til dagligt, tænker med det samme kortærmet skjorte, når der snakkes sommer skjorter, men det behøver det ikke være. Ligeledes er det mange mænd som ikke bryder sig om kortærmede skjorter. En kortærmet skjorte kan virke fristende, når temperaturen rammer de højere niveauer, men det er altså meget få mænd, der rent faktisk ser godt ud i sådan en. De fleste er desværre lettere kasseformede og ser generelt bare ikke godt ud. Derfor bør du som mand erhverve dig et godt udvalg af langærmede sommer skjorter, og så i stedet smøge ærmerne op, når solen står på sit højeste. Det er en langt mere nydelig og elegant løsning, og du vil ikke fortryde det! I denne artikel tager vi et kig på hvad der kommer til at hitte henover sommeren 2017.

Mange af de dyrer mærker er på banen med deres bud på sommer skjorte. Her snakker vi Hugo Boss, Mads Nørgaard, Paul Smith og mange flere. VI har taget et kig på lækre sommerskjorter i mørke nuancer med mønster. Se buddene her:

hugo boss

Hugo Boss er med når vi snakker elegante navy sommerskjorter med print. Ovenstående er deres nydelig bud på en lækker skjorte med print, der uden tvivl vil klæde alle herrer her i sommervarmen. Selvom skjorterne her er henvender sig til sommeren, kan ovenstående skjorte også bruge med et jakkesæt til julefrokosten.

paul smith

Her er buddet fra designeren Paul Smith. Her får du en super elegant navy sommer skjorte der prydes af et elegant, sort print. Den her koster lidt mere end de fleste, men til gengæld får du en garanti for ultrahøj kvalitet og et knivskarpt stilsikkert design, som du ikke ser en hver person i.

 

Mads nørgaard

Sidste bud på en lækker sommerskjorte i mørke nuancer er fra Mads Nørgaard. Der er anvendt en hamrende lækker og sommerlig blå nuance og tilsat en afdæmpet sort farve.

Send gerne bud på andre lækre sommer skjorter. I kommende indlæg vil vi fokusere på lækre sommer skjorte i lyse nuancer.