DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du nogensinde haft følelsen af, at meget af det tøj, man kan købe i dag, er nøje tilpasset en særligt konstrueret model af, hvordan en ”rigtig” kvinde bør se ud? Denne såkaldte rigtige kvinde ses mange steder. På forsiden af diverse modeblade, på facebookprofiler og på smukt opstillede billeder på instagram. Mærkeligt nok møder man nærmest aldrig denne kvinde i den virkelige verden, men alligevel virker rigtig meget tøj i rigtig mange butikker til at være lavet til hende og udelukkende til hende. Men det er der heldigvis råd for. Tidens fokus på forskellige kropstyper har i den grad skabt et marked for tøj til alle størrelser, særligt på internettet, så alle kan finde noget, der passer til dem.

Gå på jagt i internettets uendelige muligheder

Et rigtig godt sted at lede, hvis man føler sig begrænset af udvalget i visse fysiske butikker, er på internettet. Det er et sands mekka af muligheder, og et fremragende sted at søge inspiration på tværs af forskellige mærker og kæder. Skal det nu være en smuk, gul maxikjole fra Mango? Et par høje sko fra Bianco? Eller måske noget Gozzip tøj i store størrelser? Rigtig mange onlinebutikker har også gode muligheder for at sende tøjet tilbage, hvis det nu ikke skulle passe, så det behøver ikke at være besværligt at finde den helt rigtige farve og størrelse.

Smid alle hæmninger

Tiden, hvor kvinder blev holdt tilbage af begrænsende og usunde normer for, hvordan en rigtig kvinde skulle se ud, er heldigvis ved at være forbi. I dag er det meget lettere at gå i lige præcis det tøj, man har lyst til. Hvorfor holde sig tilbage, når man på det nærmeste har alle muligheder? Smid al skammen væk, tag den flotte gule kjole og yndlingsskoene på og gå ud i verden, som om den tilhørte dig!