DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Endelig nærmer de varme temperaturer sig i takt med, at solens stråler bliver skarpere. Det giver anledning til massevis af sommerkjoler og bare tæer i sandaler – what’s not to like? Uanset om du er lidt i tvivl om, om din garderobe kan leve op til sommerens helt store trends, eller om du bare er helt tosset med mode og fashion, så kan du her finde de fire fedeste trends, du simpelthen må tage til dig denne sommer.  

Det er dog vigtigt at pointere, at god stil ofte kommer indefra. God stil er også personlig stil, hvor du kan signalere, hvem du er. Derfor skal du naturligvis ikke bruge hele din opsparing på en ny trend, som du ikke kan se dig selv i. Du kan altid være kreativ og sammensætte det på din egen personlige måde. Og det er ofte her, at de helt unikke resultater bliver skabt.

Blomsterprint

Selvom blomster var det helt store sidste sæson, så gentager successen sig i år. Blomsterprint i alle størrelser, former og motiver vil være et hit. Der må gerne være lidt farve på, som får blomsterne til at fremstå endnu tydeligere.

Blomsterprint kan både være at finde på de smukke sommerkjoler, T-shirts, nederdele eller buksedragter. Til en varm sommerdag vil en blomstret sommerkjole være helt ideel, og når solen går ned, og luften bliver lidt køligere, kan du hoppe i et par jeans fra IVY Copenhagen ved at klikke her. Med et par jeans vil du få et mere casual look, hvilket ofte vil passe til sommerfesten eller fødselsdagen, der over aftenen leder hen på dansegulvet.

Mules

Den sko, som du ikke kan undvære, men som du kan style til alt denne sommer, er mules. Det er sommerens helt klare favorit. Skoen er både passende til hverdag og til fest og kan styles til jeans, kjoler, nederdele osv. Hvis du til hverdag ofte går i mørke farver, kan du med fordel vælge en mere dominerende farve til denne sko, da den er så fin, elegant og uskyldig.

På med farverne

Farverne i denne sommersæson er ikke til at komme udenom. Der kan ikke komme for meget farve på outfittet, så det er bare med at fylde på – og gerne flere farver på én gang. Jo flere farver, jo bedre – på alt lige fra bukser og nederdele til tasker og sko.

På en varm sommerdag vil farver signalere fest og glæde, og det vil helt sikkert påvirke dine omgivelser. Så spring med på farvebølgen og vælg nogle farver, som du føler dig godt tilpas i.

Net fremfor tasker

Nu kan du endelig droppe opsparingen til den alt for dyre designertaske, da det denne sommer er et simpelt net, du skal have fingrene i. Et net kan være meget personligt, da det kan fås i mange stilarter, farver og sågar materialer. Du kan nemt style det til ethvert outfit, og det er praktisk, da du kan have meget mere med, end du kan i en taske.