DEL
fit mor

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Så snart nybagte mødre har født og kommet sig over oplevelsen, ser vi mange som allerede er i gang med træning og i gang med at tabe de mange kilo som er kommet til under graviditeten. Der virker nærmet til at det ikke kan gå hurtigt nok, for at komme igang med træningen. Der findes mange måde at komme i form på igen, og der meget individuelt for person til person, hvad der virker bedst. Men en god gammeldags løbetur og den rette kost, har længe skabt fantastiske resultater for rigtig mange personer.  Som nybagt mor er det ikke altid at tiden er til motion, derfor kan det være en god ide at tage barnet med, det kræver dog det rigtige udstyr hvor sikkerheden er i top.

Babyjogger er et must

Rigtig mange har dyrket en eller anden form for motion og hvis man tidligere har været aktiv løber, og derfor gerne vil blive ved med at løbe ture, kan det være en god idé, at investere i en løbevogn, en såkaldt baby jogger. De findes også i en kombi vogn, hvor den har flere funktioner, den er nem at tage med sig og rigtig god at løbe med. Det kan også lade sig gøre med en almindelig barnevogn, men langtfra lige så nemt som med en baby jogger.

Giver overskud i hverdagen

Vi hører om flere og flere bliver overvægtige og vi nærmest har amerikanske tilstande, med junkfood og usund mad. Der er fokus folke helbred og deres gøres mere og mere for at danskere skal skabe en sundere livsstil. Selvom man har fået en baby, betyder det ikke, at købe det hurtige mad og droppe sine løbeture, da det også er vigtig at gøre noget for sig selv og det på sigt giver overskud i hverdagen. Motion er godt, men kosten er mindst ligeså vigtig.