DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der går ikke længe, inden vinteren går på retræte. Det betyder, at foråret er på vej. Og med forår kommer nye tendenser. Især inden for modeverdenen. Du behøver ikke at udskifte hele din garderobe. Nærmest tværtimod — du kan nemlig nøjes med at justere dit tilbehørs-game, så det er up-to-date med tiden.

Hvad skal du investere i, hvis du vil være med på moden til dette forår? Vi guider dig her til, hvordan du skal investere dine penge, hvis du vil tage dit fashion game til et helt nyt level.

Hold det minimalistisk

Den minimalistiske stil har været dominerende de seneste par år, og den tendens er stadig ikke gået af mode. Derfor bør du vælge en stil med rene linjer og afdæmpede, men ikke kølige, farver, som kan være medvirkende til at understrege de få, enkle accessories, du har på. Du skal ikke vælge mange, men blot én eller to, og brug dem som blikfang samt til at fuldende dit look.

Fuld end din stil med et mobilcover

Et mobilcover er dét, der kan få dig til at fremstå unik og skille dig ud fra mængden. For hvor alle efterhånden har en telefon, og især en iPhone, så er det de færreste, der render rundt med det samme cover. Klik her for at se tilbud og priser på mobiltelefoner uden abonnement, så du er sikker på, at du har en mobiltelefon, der overhovedet kan købes covere til.

Her er nemlig rig mulighed for at skille dig ud fra mængden — og så er det slet ikke så svært at finde et fedt cover, som man egentlig skulle tro. Brug eventuelt en app som Pinterest, hvor du kan finde billeder af mobilcovers, som andre anbefaler. Jo flere likes et billed får, desto højere oppe i ranglisten bliver det vist, og derfor er der altså udelukkende fede billeder på Pinterest.