DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder kulde og sne — men det betyder også hyggeligt samvær med dem, du holder allermest af i hele verden; din familie. Der skal derfor købes gaver til alle familiemedlemmer. Også til kæresten eller konen. Det kan ofte være svært at finde ud af, hvad de gerne vil have — og det er ikke den mest romantiske gestus at spørge. Det er selvfølgelig fint, men er der noget, kvinder elsker, er det, hvis du selv finder ud af, hvad de ønsker sig. Selvfølgelig uden at spørge direkte.

Det bedste, du kan gøre, er imidlertid at finde en gave, som din kæreste ikke vidste, at hun ville blive glad for. Og her kommer vi dig til undsætning; vi har nemlig samlet en række af de gaver, som vil gøre din kæreste glad — men som hun slet ikke vidste, at hun havde et inderligt behov for. Der vil være noget i både det billige og dyre ende af prisskalaen.

Plant stand

ferm-living-plant-stand

 

Vis dine planter frem på dette flotte plantestativ. Det er minimalistisk i udtrykket, så det ikke trækker fokus væk fra dine smukke planter. En smart måde at fremvise dine blomster og planter i stue, soveværelse, entré eller ethvert andet rum. Passer godt ind i de fleste, moderne hjem — en gave, hun med garanti vil blive glad for. Set til kr. 199,-.

 

Alfred-fuglen — Kay Bojesen

kay_bojesen_sangfugl_alfed_1

Denne dekorative fugl emmer af natur, og stammer fra Kay Bojesen dyrefamilie. Fuglen har fået navnet Alfred, og den passer ind i alle hjem, og fungerer som en flot nipsgenstand. Set til kr. 699,- hos Livingshop.dk.

 

Plakat fra Tenna Kramer Design

tenna kramer plakat

Denne plakat stammer fra Tenna Kramer Design, og den passer godt ind i ethvert hjem. Meget tyder på, at 2017 bliver året, hvor den nordiske indretningsstil bliver lagt lidt på hylden — eller i det mindste bliver lidt varmere. Denne stil kaldes for Scandinavian South, som du kan læse her, og her trækkes inspiration fra Sydens solrige klima. Set til kr. 390,-

Derfor giver denne flamingo god mening at opsætte i boligen — og så kan du tilmed bryste dig af, at du følger lidt med i, hvad der rører sig inden for boligmoden.