DEL
Gode råd til dig, når du skal finde den perfekte brudekjole

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som pige, har vi alle gået og spekuleret over, hvordan det perfekte bryllup er, og hvordan den perfekte brudekjole ser ud. Vi har alle haft en drøm om det store prinsessebryllup og prinsessebrudekjolen til den store dag – men nu er det virkelighed, og hvordan kombinerer man sine store bryllupsdrømme med virkeligheden?

Som hovedregel bør du og din forlovede planlægge jeres bryllup ud fra et fast budget, og det samme gælder desværre også for brudekjolen. Brudekjoler fås i forskellige genrer og i forskellige prisklasser – det kan være en svær og lang proces at finde den perfekte brudekjole, som matcher din stil og jeres bryllup. Derfor kan det være en rigtig god idé at få hjælp til at finde den rette kjole. Du kan arrangere en dag, hvor du sammen med dine nærmeste veninder og/eller familiemedlemmer tager med ud og kigger på brudekjoler. Her kan du prøve kjolen foran et ærligt publikum og få den rette hjælp fra dine nærmeste og fra de ansatte til at vælge den helt perfekte brudekjole.

Gode råd til brudekjoleprøvningen

Som udgangspunkt bør du være i rigtig god tid, når du skal prøve brudekjoler – især hvis du har bryllupsdatoen i de populære sommermåneder. Nogle brudekjoler kan have en leveringstid på op til 6 måneder, og herefter kan der være tilretninger, der skal foretages hos skrædderen, så kjolen passer dig helt perfekt. Det anbefales derfor, at du planlægger dagen for din brudekjoleprøvning et halvt år før den store dag. Man kan sige, at med al den planlægning, der skal til, for at arrangere du og din forlovedes drømmebryllup, skader det heller ikke jeres planlægninger, at du er i god tid med at finde brudekjolen. Hertil anbefales det også, at du booker en aftale med de butikker, som du gerne vil prøve kjoler hos – her får du al personalets opmærksomhed og den hjælp du skal bruge. Du bør ikke booke tider i mere end 3 butikker, da prøvekjoleprøvningen i hver butik typisk tager et par timer.

Husk, inden du tager på brudekjoleprøvning, at afstemme dine forventninger til brudekjolen med dit budget. Det gør det også nemmere for dig at udvælge de brudekjoler, som du gerne vil prøve. Det anbefales ikke, at du prøver alt for mange kjoler, da det typisk vil forvirre dig mere end det vil gavne, så udvælg de mest interessante og vælg til sidst den kjole, du føler dig smukkest og bedst tilpas i.

Når du kommer hjem og overvejer hvilken kjole, der skal være din bryllupskjole, så book en ny tid, hvor du igen kan prøve kjolen, for at være helt sikker og herefter købe den.