DEL
pift stuen op med fodlister

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ingen tvivl om at husets primære rum, for manges tilfælde, er stuen. I mange nyere boliger er køkkenet og stuen lagt sammen til et køkken-alle-rum, hvor familien ofte opholder sig i 90% af de vågne timer. Der vil løbende komme forskellige renovationer og ting som du skal forbedre og du kommer ikke uden om at der på et eller andet tidspunkt er nødt til at tage stilling til om du skal udskifte fodlisterne, eller og de skal males.

Fodlister og paneler er i forhold til deres placering meget udsatte for slid, sko der støder på, møbler der støder ind i dem, børn der leger med deres legetøj som ridser eller måske husdyr som har kløerne i dem.

Maling er omkostningsfuldt, også på energien

Der findes mange forskellige former for maling, og netop panelmaling ligger ofte i den dyre ende, da det generelt er mere slidstærkt. Udover prisen på maling, er det dog i den grad værd at overveje, hvor lang tid det tager i tid. At male paneler og fodlister er nemlig en krævende proces der kræver på tålmodighed og fuld fokus, hvis man vil have et godt resultat. Derudover er maling af paneler og fodlister, noget at det mest krævende arbejde, da de enten sidder i loftet, eller rundt omkring gulvet.

Nye fodlister giver nyt liv

Ofte kan det bedre svare sig at pille paneler og fodlister ned og udskifte det med nye. Du kan se priser på fodlister her, og selv regne lidt på, hvor mange meter du skal bruge, og hvad det koster i forhold til at skulle i gang med at male det hele.

Fodlister i dag bliver lavet i et langt mere hårdhændet  materiale end tidligere, hvilket betyder at de holder langt bedre og er pænere i længere tid. Det betyder at du har glæde af dem i mange år i fremtiden, hvor malingen lettere kan skalle af hvis du selv går i gang med pensel og gode intentioner.