DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være lidt trist og gråt, når det bliver koldere udenfor, og man for alvor kan mærke, at vinteren er på vej. Det bliver hurtigere mørkt, og det er pludseligt alt for koldt at gå udenfor uden jakke. Selvom man måske er mest fan af sommer og sommerkjoler, kan man sagtens gøre denne tid lidt sjovere. Det kunne for eksempel være ved at skifte lidt ud i garderoben, og finde en masse flot vintertøj.

Det kunne være PetiteKnit kits med garn, eller måske en flot ny vinterjakke. Hvis du dog stadig gerne vil holde lidt fast i sommeren, eller bare forberede dig til sommergarderoben, kan du også købe en Ankers Sommerbluse fra PetiteKnit, No 2 kit.

Tjek garderoben – hvad har du?

Når man går hele foråret og sommeren og ikke bruger vintertøjet, kan man faktisk komme lidt i tvivl om, hvad man egentligt har, når det igen bliver vinter. Inden du går ud og køber en masse nyt tøj, kan det være en god ide lige at tjekke dit klædeskab igennem først.

Måske finder du en masse sweatere og andet vintertøj, som du fuldstændig havde glemt. Så er det jo ikke nødvendigt at købe mere dertil. På den måde undgår du at købe en masse nyt tøj, som du i virkeligheden slet ikke mangler. Det kan dog nogle gange være lidt rart bare at købe lidt nyt tøj, fordi man har lyst.

Sørg for at have det, som du skal bruge

Der findes altså næsten ikke noget værre, end at fryse helt vildt, når det er vinter. Det er vigtigt at du har noget varmt tøj, så du ikke fryser og måske endda bliver syg. Sørg derfor for at have det vigtigste – en god vinterjakke der kan holde dig varm, og nogen gode, tykke trøjer, så du ikke fryser.