DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et kontor er ofte kedeligt i sin indretning, men det behøver det slet ikke være. Faktisk kan du hurtigt og nemt pifte dit kontor op, så det både bliver moderne og funktionelt. Det er nemlig vigtigt, at dit kontor rummer begge disse ting, så det virkelig indbyder til fordybelse.

Hvad enten du skal indrette et kontor i dit private hjem eller på din arbejdsplads, så kan du med fordel benytte dig af nedenstående guide til, hvordan du indretter et kontor, som både er funktionelt og supermoderne.

De typiske møbler

Når du skal indrette et kontor, skal du først og fremmest investere i et skrivebord og en stol, som passer til dig og dine behov. Når du skal vælge et skrivebord til dit kontor, kan du med fordel kigge nærmere på borde under kategorien hæve-/sænkeborde. Disse borde kan nemlig reguleres i højden, så du kan bruge det til forskellige arbejdsstillinger. Bruger du meget tid ved skrivebordet, er det nemlig supervigtigt, at du sørger for at skifte arbejdsstilling, så du ikke pådrager din krop arbejdsskader.

Hæve-/sænkeborde er ofte dyre at anskaffe sig, men dette har 3R Kontor løsningen på. På deres hjemmeside finder du nemlig et stort udvalg af brugte hæve-/sænkeborde i forskellige design, men til overkommelige priser. Se nærmere på det store udvalg ved at klikke her

Når du har fundet det rette skrivebord, skal du selvfølgelig også have en komfortabel stol, som passer til din krop. Her er det bedste råd, at du tager rundt til forskellige forhandlere og prøver dig frem. På den måde er du garanteret at finde en stol, som passer til din kropsholdning.

Integrer farver

Der findes ikke noget mere uinspirerende end et rum, som er indrettet udelukkende i sorte og hvide farver. Da dit kontor gerne skal være et inspirerende rum, så dine kreative tanker kan udfolde sig. Sørg derfor for at integrere farver i rummet.

Dette kan du gøre ved at hænge farverige plakater på væggene eller ved at finde nipsting i dine yndlingsfarver. Pas på med at kombinere for mange farverige elementer i forskellige farver. Sørg i stedet for at holde dig i samme farvenuance, og udvælg få ting, som giver et farverigt pust i rummet.

Dette vil ikke blot gøre dit kontor til en inspirerende arbejdsplads, det vil også give det et moderne udtryk.

Kombiner materialer

For at få rummet til at se stilfuldt og moderne ud er det en god idé at kombinere forskellige materialer. Her skal du ikke vælge at kombinere fem forskellige træsorter, men udvælg nogle forskellige materialer, og lad dem gå igen på kontoret.

Vælger du eksempelvis et skrivebord med en træbordplade og stålbordben, så forsøg at lade disse materialer gå igen i rummet. Dette kan du eksempelvis gøre ved at hænge en hylde op i samme træsort eller ved at vælge en ramme til en plakat i samme træsort. Du kan også blot finde en smart lysestage i enten træ eller stål, så der kommer en sammenhæng i rummet.

Med dette lette trick kan du hurtigt få dit kontor til at se smart, moderne og veludført ud.