DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Norse Projects er et dansk tøjmærke, der for alvor har fået vind i sejlene de seneste år. Brandet, der blev grundlagt i 2004, startede egentlig med at være en tøjbutik i København, der primært centrerede sig omkring streetwear.

Efterhånden har brandet dog vokset sig større, og deres forretning findes stadig i København, men de har også lanceret deres egne tøjkollektioner, og de oplever for tiden stor opmærksomhed både i Danmark, men også i udlandet, hvor efterspørgslen gradvist stiger.

Det er altså nogle gode år for den danske tøjindustri, hvor mærker som WoodWood, Soulland, Le Fix — og altså også Norse Projects — især gør sig bemærkede.

Norse Projects har netop udgivet en lookbook, der definerer, hvad de mener, bliver efterårets herremode. De kan du finde på Norse Projects officielle hjemmeside.

Efterårets mode centrerer sig omkring den blå farve

I Norse Projects nye lookbook er blå den dominerende farve. Der bliver brugt et naturligt udtryk, som matcher efterårets rå kulde og generelle farvetema. Tekstilerne er lavet af blødt stof, sporty bomuld og lækre strukturer.

Farverne er dæmpede, og generelt er der her tale om en kollektion, der sammenkæder det klassiske med den urbane stil, der definerer den mode, vi ser rundt omkring i verden i dag.

Er du interesseret i at købe tøj fra Norse Project, kan det gøres hos deres fysiske butikker i København, eller kan du finde et stort udvalg af Norse Projects hos Dr-Adams.dk, der også forhandler mange andre moderigtige brands.

 

dr-adams-norse-projects

Denne skjorte fra Norse Projects kan købes hos Dr. Adams, der er beliggende i Odense — og ellers kan den fås på Norse Projects egen hjemmeside, norseprojects.com.

Især skovmandsskjorterne kommer til at definere, hvordan vi klæder os i efteråret. De er varme, og samtidig er de stilede — dog uden af være for formelle. Det gode ved denne type skjorte er, at de går til de fleste anledninger, både hverdag og fest.