DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du også en, som nemt kommer til at fryse? Og skal du hver vinter have massere af lag på, så du ikke pludselig ryster af kulde, fordi det bliver for koldt? Men elsker du samtidig også følelsen af lækker cashmere på dine bare arme? Så kan en varm og smuk cashmere cardigan være den helt rigtige tilføjelse til din vintergarderobe.

Læs med her og find ud af, hvordan du nemt kan holde varmen i vinterkulden med en fornuftig og stilrigtig vintergarderobe.

Lag på lag er vejen frem

Hvis du fryser nemt, er du helt sikkert velkendt med at have mange lag på. Når du går med lag, kan du nemlig nemt tage enten et lag af eller et lag på, så du nemt og hurtigt kan holde din krop i den mest behagelige temperatur for dig. Især hvis du skifter meget med at være udenfor og indenfor kan en cashmere cardigan være god, da du nemt kan tage den af og på.

Samtidig er der mange forskellige varianter og modeller, du kan vælge indenfor cashmere cardigans. Så du kan både have en lækker lang variant på, som kan varme både din overkrop og det øverste af din underkrop, eller du kan vælge en lidt kortere variant til de mere lune dage, som kun dækker din overkrop. Begge varianter kan være smukke til et par varme jeans eller som ekstra varme til en hverdagskjole. Her er et par uldne strømpebukser et must, så du ikke kommer til at fryse i kulden.

Overvej også at investere i et par lækre støvletter, som nemt kan løfte dit outfit fra hverdags-kedelig til hverdags-spændende. Det behøver hverken være koldt eller besværligt at gøre dit almindelige look lidt mere interessant og lunt med blandt andet en lækker cashmere cardigan denne vinter.