DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det kommer til at fjerne uønsket hårvækst, så er der et par forskellige muligheder, som man kan gøre brug af. Hver har sine fordele og ulemper, men det kan være en god idé at prøve de forskellige ting og se, hvad der er den bedste løsning til en selv. De tre store er barbering med en skraber, hårfjerning med en epilator og en voksbehandling. Her er nogle af fordelene og ulemperne ved de forskellige muligheder.

Skraber, epilator eller voks?

Hvis man vælger den traditionelle skraber, så får man glat hud i meget kort tid. Det gør man, fordi man kun skraber håret af ned til huden og ikke fjerner hele håret. Når man skraber hår af, så laver man også ret spidse stubbe, som man skal døje med efter en dag eller to. Til gengæld er det smertefrit. Med en epilator fjerner man hårene ét efter ét med en maskine. Dette giver glat hud længe, men det er blevet beskrevet som ekstremt smertefuldt. Den sidste mulighed er voks, hvor man får placeret voks på huden som fanger hårene og rykker dem alle ud på én gang.

En voksbehandling

Når man får en voksbehandling, så undgår man de røde knopper, indgroede hår, spidse stubbe, og eventuelle sår fra skraberen. En voksbehandling er til gengæld mere smertefuld end en skraber, men giver blød hud i op til 30 dage. Det er op til en selv, hvad der tiltaler en mest og man kan prøve mange forskellige ting af, før man finder den rette. Hvis du leder efter en klinik i Charlottenlund eller på Frederiksberg i København, så kan du få en voksbehandling af professionelt personale til en rimelig pris ved at følge linket i teksten. Så kan du være sikker på at få en glat hud i lang tid uden at skulle tænke på stubbe.