DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ejendomsservice er en fællesbetegnelse for en lang række af opgaver og service, som man normalt har brug for, hvis man ejer en boligforening eller et firmadomicil. Ejendomsservice kan for eksempel omfatte diverse plejeaktiviteter, der sørger for at boligerne og ejendommen står flot.

Hvem har brug for ejendomsservice?

Ejendomsservice er til dig, som gerne vil samle alle arbejdsopgaverne i et og samme firma. I stedet for at ringe til en vinduespudser, trappevasker, låsesmed og havemand, så kan du få det hele samlet i én pakke.

Det er især smart, hvis man ejer en boligforening, hvor der er daglige gøremål, som der skal klares. Det kan for eksempel ikke forventes at beboeren selv vasker trapperne, tager sig af storskrald eller luger haven – og det er her man benytter ejendomsservice til at klare opgaverne.

Kvalitetsarbejde for dig

Du kan få ejendomsservice til stort set alle praktiske opgaver både i og uden for boligen. Et ejendomsservice firma kan ansætte en vicevært for dig, som kan håndtere ekstranøgler og vedligeholdelse af diverse fællesarealer i en boligforening. Ejendomsservice omfatter for eksempel også snerydning, trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af gårdarealer, græsslåning, fliserens, algerens og meget mere.

Det er vigtig at din boligforening eller firmadomicil ser indbydende ud udefra. Når der kommer potentielle nye beboere eller besøgende forbi, så skal selve bygningen og udendørsarealet gerne se ordentligt ud – det kan ejendomsservice hjælpe dig med.

Få en fast samarbejdspartner

Mange store boligforeninger gør brug af ejendomsservice, som deres faste samarbejdspartnere. Med alle gøremålene samlet i et og samme firma, så kan man altid stole på, at tingene bliver gjort ordentlig. Det er nemlig altid et sats at bestille hjælp udefra især, hvis man ikke kender til kvaliteten af servicen.

Et ejendomsservice firma sender kun kvalitetstjekkede og godkendte medarbejdere ud til dig, så du er garanteret at få leveret service i topklasse.