DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Accessoiresproducenten Mulberry har siden sin grundlæggelse i 1971 i engelske Somerset været en af de toneangivende aktører inden for vesteuropæisk mode til både kvinder og mænd. Mulberry har i dag global rækkevidde med butikker ikke blot i Europa og USA, men også i Asien. Her i Danmark er brandet repræsenteret i Aarhus – find Mulberry her, hvis nu du er interesseret i deres danske filial.

Ønsker du at blive klogere på Mulberrys produkter? Så få en indføring her.

Stor sortimentsbredde for både damer og herrer

Mærkets produkter, hvad end vi taler tasker, solbriller, smykker eller accessoires, er aldrig blot stil, men også altid substans. Så at designs har høj funktionalitet for taskers og pascovers’ og høj komfort for solbrillers og halstørklæders vedkommende. Visuelt er der et klart skel mellem deres produkter rettet mod hhv. damer og herrer, hvor lyse pastelfarver dominerer hos kvinder og mørke hos mænd.

Mulberry-tasker med ikonisk postman’s lock

Ser vi på Mulberry-tasker, af hvilke der er mange, som eksempel, springer flere kendetegn ved deres produkter os i øjnene. Tasker finder du primært som læderbetrukne hånd- eller skuldertasker med synlige syninger på ydersiden og Mulberrys ikoniske postman’s lock-låsemekanisme, som går igen på tværs af tasker og tegnebøger til begge køn. Tasker rettet mod kvinder har ofte kreativt farvevalg.

Vidt forskellige produkter – endda kosmetiske

Mulberry lancerer flere usædvanlige produkter som deres halskæder med holdere til AirPods, deres flotte læderarmbånd (også med postman’s lock), deres kreditkortholdere og udsøgte rejsetasker i cognacfarvet læder. Mærket laver kosmetik – om end udvalget ikke er så stort som for øvrige varer. Kosmetik lancerer de under subbrandet Collonil, hvor der bl.a. er spraydeodoranter og hudcreme.

Hvad end du leder efter en stilren taske eller smukke smykker, bør du tjekke Mulberry. Deres designs gør meget ud af de engelske overtoner og ligner tit modemæssige pendanter til Chesterfield-sofaer.