DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kalenderen siger, at det er sommer – også selvom vejret ikke altid er med os. Mange vælger at bruge sommeren på at dekorere hjemmet, indrette det anderledes eller renovere. De lange, lyse dage gør det nemmere at udnytte tiden; det er nemlig bare nemmere at lave noget om i hjemmet, når det er lyst udenfor. Derudover er der også mange, der har mere fri i sommeren, og hvorfor ikke bruge nogle af fridagene på at gøre hjemmet mere indbydende til resten af året? Det kan dog være svært at indrette boligen, som man vil have det – for hvad skal man bruge, og hvordan skal man bruge det? Herunder får du nogle gode tips til, hvad du skal overveje, når du vil indrette din bolig med stil, så du kan gå sommeren og resten af året i møde med et dejligt hjem, der er indbydende, varmt og hjemligt.

Hav styr på budgettet

Først og fremmest er det vigtigt, at du har styr på budgettet. Hvis det, du vil lave om i hjemmet, kræver en renovering af den ene eller anden art, kan det blive dyrt. Derfor skal du vide, at du har råd til renoveringen – også hvis der kommer uforudsete udfordringer, der kræver penge for at blive løst. Du kan i første omgang lægge et realistisk budget for, hvor mange penge du skal bruge. Herefter kan du vurdere, om budgettet kan holde, og om økonomien kan bære at bruge det budgetterede beløb. Hvis du ikke selv er god til økonomi og tal, kan du tale med din bank – din bank kan også hjælpe dig, hvis du er nødt til at optage et lån for at få råd til renoveringen. Du kan for eksempel besøge www.al-bank.dk, hvor du kan læse meget mere om privatøkonomi.

Tænk over lys og lysindfald

Når man indretter om sommeren, skal man være opmærksom på lyset. Det er næsten altid lyst om sommeren, hvilket har betydning for den indendørs belysning. Af samme grund kan mange glemme at tænke på, hvor lyset falder, når de mørkere tider rammer. Dette er vigtigt at tænke på, fordi man ellers kan opdage, at den indretning, man har lavet om sommeren, slet ikke fungerer om vinteren, hvor det ellers især er vigtigt med lyse rum. Hvis du har svært ved at finde det helt rette lysindfald, kan du skabe mere lys i rummet med flere lamper. Det kan redde rummet fra mørke og skabe en hyggelig, varm og hjemlig atmosfære – både om sommeren og om vinteren.

Få hjælp

Hvis du ikke selv er god til at indrette, kan du med fordel få hjælp fra en, der er. Indretningen af hjemmet er vigtig, fordi man selvfølgelig skal føle sig tilpas i sit hjem. Hvis du får hjælp af en indretningsarkitekt, er du sikker på, at du får et hjem, der passer til dine ønsker og din stil. Besøg hjemmesiden tinehundrup.dk her, hvis du vil læse mere om, hvordan en indretningsarkitekt kan hjælpe dig.