DEL
Investér i en lækker reol

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nogle tendenser går bare aldrig af mode, uanset hvordan moden ændrer sig. Det er blandt andet tilfældet med String, som er indbegrebet af skandinavisk design. Strings helt store varemærke er den klassiske reol, som i mange år også var virksomhedens eneste vare.

String blev grundlagt i Sverige i 1949 af Nils Strinning og har gennem tiden vundet mange designpriser. Da Søstrene Grene for et par år siden lancerede en billig version af hylden, blev den også revet væk på ganske få timer.

Funktionelt design

String-reolen er især kendt for sit enkle og funktionelle design. De karakteristiske, strengede sider giver på samme tid et luftigt udtryk og et møbel, der insisterer på at blive set. En af grundene til reolens store succes er, at den er et kunstværk i sig selv, samtidig med at den ikke dominerer indretningen.

Designet fås både som enkelthylder, den klassiske tre-hylde og større reolsystemer. På grund af det lette udtryk kommer reolsystemerne ikke til at virke for voldsomme, og der er mange muligheder for at tilpasse det til lige netop dine behov. For eksempel kan du tilkøbe en arbejdsplads, som er en lille skrivebordsindsats til reolen. Det skaber gode rammer om dit arbejde og sikrer, at du har alt lige ved hånden i reolen.

Style din String-reol

De flotte reoler fra String er idelle som ramme om stilleben. En reol i en neutral farve kan sættes sammen med nærmest alt, og den gør sig især godt med andet skandinavisk design. For eksempel er de flotte vaser fra Kähler eller Lyngby flotte i reolen, ligesom mange andre designklassikere er som skabt til at udsmykke reolen.

Reolens lette udtryk gør sig særligt godt med en let indretning, så pas på med at overfylde hylden. Gør hellere plads til et par elegante stilleben indimellem, som skaber luft og viser din personlighed.