DEL
Jul sweater

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er meget delte meninger om denne sweater. For nogle mennesker er det en fed og hip trend, som absolut hører til i december måned. For andre mennesker er sweateren enormt kikset, og de kunne aldrig finde på at vise sig offentligt i en julesweater.

Traditionen med julesweaters stammer oprindeligt fra England og USA, hvor det er en del af juletraditionerne at bære en julet sweater. Sweateren bæres ikke kun på selve juleaften, men er en fast del af påklædning i hele december. For få år siden havde julesweateren ingen plads i danskernes hjerte, men dette har ændret sig markant i løbet af de seneste år. Flere og flere tøjproducenter er begyndt at producere og sælge denne type sweater når juletiden nærmer sig, og særligt unge mennesker har taget trenden til sig.

Julesweatere findes i et utal af mønstre, farver og motiver, og de forskellige slags sweaters sender mange forskellige budskaber. Nogle julesweaters er direkte grimme, og bæres derfor som en spøg, mens andre er stilrene og flotte, så folk faktisk har lyst til at bære dem. Selv nogle af de største modehuse er begyndt at producere julesweaters, fordi de bliver fortsat mere populære rundt om i verden.

Hjemme i Danmark er der meget delte meninger om, hvorvidt julesweaters er fashion eller kitsch, og folk bærer julesweaters af mange forskellige grunde. Hvis det er en skør julesweater, vil den højst sandsynligt blive båret af en person med en god portion selvironi, hvorimod en stilren julesweater oftest vil blive båret af en fashionista som klæder sig efter årstiden. Uanset hvorfor folk bærer en julesweater, ses sweaterens popularitet i stigende grad. Flere og flere danskere er begyndt at bære denne type sweater i december måned, og det er næppe sidste sæson vi kommer til at se julesweaters. De forventes at blive fortsat mere populære, og med god grund. Hvis en julesweater bæres som en del af et velplanlagt outfit, kan sweateren være en del højeste mode. Hvis du drømmer om at bære en fed julesweater til jul, kan du finde et stort udvalg af julesweaters i god kvalitet her.